Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
politički kaos

12 pitanja iza ostavke Vanje Marušić na koja mora odgovoriti Zlata Hrvoj Šipek

20.04.2023.
u 20:00

Ministar pravosuđa Ivan Malenica dao je suglasnost, za v. d. ravnateljice USKOK-a imenovana Željka Mostečak

Komentara 10

DU
Deleted user
20:41 20.04.2023.

Sve je to po tihoj direktivi A.P., bila je predobra i savjesno radila svoj posao, namještaljka....ali nije to toliko bitno..bitno je to što nas on stvarno smatra budalama i da ne razumjemo što se dešava, bolj nismo ni zaslužili

DO
domagoj1492
23:10 20.04.2023.

Ma Moš mislit poštenjačine . Sve su to političke igrice i nečiji podobnici . Aj nemojte farbati raju.

KU
Kujttim
22:34 20.04.2023.

Zlata Hrvoj Šipek se zaposlila kako pravnica-referentica u Vojnom odsjeku Karlovac 1979. Dakle, Tito je još s dvije noge šetao po Brijunima. I sada bi takva žena trebala nekome nešto objašnjavati? Pa gdje vi živite? Zlata Hrvoj Šipek je sredstvo,, izabrana je ovdje i postavljena da radi za državu i to je to! Ona ispitivanja u Saboru, kada je Karolina Vidović Krišto nešto ispituje, to je možda malo neugodno, ali neugodno je i kad netko ispusti vjetar u autu, a ti voziš. Dakle, Zlata nikome nije obavezna ništa objašnjavati, a kada je budu "penzionisali", tek onda će razmisliti o ovim pitanjima. Do tada je ovdje da radi za državu i da ne talasa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije