Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Je li moguće pobijediti bolest ovisnosti kad ‘Trgovci smrću’ pune državni proračun?

Ovisnost je bolest od koje mnogi jako dobro i udobno žive

Komentari 2

BR
Brandfackel2
22:17 12.12.2018.

Odličan članak, čestitke autoru. U jednoj emisiji "Noćne more" pokojni Željko Malnar posprdno je izrekao nešto što se uistinu ostvaruje. Izjavio je kako je najbolji put za izlaz iz gospodarske krize legalizacija svih vrsta droga pa kad se svi "navuku" onda lupit' porez i proračun je pun da puniji biti ne može! Nažalost to se u današnje doba uistinu perfidno sprovodi od strane ovih odnarođenih političara. Ponašanje "crkve", uz iznimku pojedinaca poput biskupa Košića, u najmanju ruku je mlohavo, a njihove riječi, uz časne iznimke poput navedenog biskupa, imaju snagu i djelotvornost dječjeg prdca. Crkva je trenutno možda i veće razočarenje od medija i političara na čije smo izdajništvo i kleptomaniju već gotovo naviknuti jer upravo najveći crkveni vjerodostojnici prve redove na svetoj misi za sve važnije blagdane rezerviraju isključivo za političke spodobe kojima je mjesto u Remetincu, a ne u katedrali.

VL
NE
neboiznadzagreba
01:24 13.12.2018.

Platiš 1, dobiš 2 - adrenalin + punjenje proračuna!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.