Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima dvojno državljanstvo

Je li mladi hrvatski policajac, koji je dobio poziv Vojske Srbije za regrutaciju, počeo raditi?

Dani otvorenih vrata Policijske akademije u Zagrebu
Sanjin Strukic/PIXSELL
06.09.2023.
u 14:23

Početkom studenoga prošle godine mladi hrvatski policajac M.Č. (22), koji je radio u PGP-u Tovarnik, rješenjem PU vukovarsko-srijemske udaljen je iz službe do okončanja disciplinskog postupka jer je preuzeo poziv Vojske Srbije o regrutaciji.

Komentara 47

SS
simpatican.simpa
17:50 06.09.2023.

Koliko samo takvih ima trojanaca u lijepoj našoj koji rade u MORH-u, Pravosuđu, DORH-u, USKOK-u, Vladi i dobivaju pozive i instrukcije iz Beograda !?!?!?

FA
fakatjefakat
16:49 06.09.2023.

Ne znam kako funkcioniraju prava i obveze onih koji imaju dva državljanstva. Kada bi u Hrvatskoj služenje vojnog roka bilo obvezno, da li bi dotični morao ići i u našu vojsku?

Avatar LooneyTooney
LooneyTooney
17:43 06.09.2023.

Radi od dana kad se rodio. Za Srbiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije