Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima dvojno državljanstvo

Je li mladi hrvatski policajac, koji je dobio poziv Vojske Srbije za regrutaciju, počeo raditi?

Dani otvorenih vrata Policijske akademije u Zagrebu
Sanjin Strukic/PIXSELL
06.09.2023.
u 14:23

Početkom studenoga prošle godine mladi hrvatski policajac M.Č. (22), koji je radio u PGP-u Tovarnik, rješenjem PU vukovarsko-srijemske udaljen je iz službe do okončanja disciplinskog postupka jer je preuzeo poziv Vojske Srbije o regrutaciji.

Komentara 47

SS
simpatican.simpa
17:50 06.09.2023.

Koliko samo takvih ima trojanaca u lijepoj našoj koji rade u MORH-u, Pravosuđu, DORH-u, USKOK-u, Vladi i dobivaju pozive i instrukcije iz Beograda !?!?!?

FA
fakatjefakat
16:49 06.09.2023.

Ne znam kako funkcioniraju prava i obveze onih koji imaju dva državljanstva. Kada bi u Hrvatskoj služenje vojnog roka bilo obvezno, da li bi dotični morao ići i u našu vojsku?

Avatar LooneyTooney
LooneyTooney
17:43 06.09.2023.

Radi od dana kad se rodio. Za Srbiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije