Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Puca na državnu politiku

Je li Ivica Puljak nova politička zvijezda? Pozorno prati tri zanimljiva imena za antivladajuću koaliciju

30.06.2022.
u 19:30

Puljak neće iznevjeriti Splićane, odnosno neće biti kandidat Centra za premijera, jer mora u iduće tri godine pokazati da se jedan grad može uspješno voditi bez članskih iskaznica, veza, pogodovanja, zapošljavanja, kažu u Centru. Iako mnoge stranke od centra nalijevo nakon uspjeha u Splitu gledaju u kojem će pravcu krenuti Puljak i njegov Centar, u toj stranci poručuju da će se oni koncentrirati na vlastitu priču i na vlastiti model kojim se može potući HDZ i na nacionalnoj razini, ne samo lokalnoj. To znači da će Centar teško u neku vrstu predizborne koalicije s nekom od drugih svjetonazorski sličnih parlamentarnih stranaka, već će se koncentrirati na suradnju sa svim kvalitetnim i realiziranim pojedincima koji imaju mogućnosti pridonijeti društvu

Ključne riječi

Komentara 34

KO
koraknaprijed
19:35 30.06.2022.

Tako ste govorili i Tomasevicu,sto sad kažete?

Avatar kastanjer2
kastanjer2
20:09 30.06.2022.

Svaki novinar svakoga može proglasiti političkom zvijezdom.

Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
19:32 30.06.2022.

Posjeća me na kanadski gusku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?