Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Je li Hrvatska zaslužila pohvalu Oksane Zabužko, ukrajinske književnice?

Još završavamo ili nastavljamo Drugi svjetski i Domovinski rat, ali Sa(n)am knjgie u Istri bavi se stogodišnjicom Velikog rata

Komentari 2

BA
bakulušić
16:06 07.12.2014.

Gospodine Pofuk, ne trudite se. Ako u Puli ostanete i duže nego planirate, nikakvu istinu o Hrvatskoj i Hrvatima nećete naći. A neće ni Oksana Zabuško jer čita krive knjige krivih autora. I druži se sa ljudima koji joj o Hrvatskoj neće kazati ništa lijepo. A tko je samo uputi na Jergovića i njegove knjige. Možda je naziv manifestacije ipak "Sa(n)jam jugoslavensku knjigu". E, onda je to druga priča. I nije za Večernjakove čitatelje. Barem većinu.

VL
Avatar MK
MK
09:37 08.12.2014.

...ima kolumnista - a ima i komunista.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.