Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Je li Hanfa doista ulagače trebala štititi od njih samih?

Trgovanje Agrokorovim obveznicama nigdje u Europi nije obustavljeno, ali i kod nas jest pa se odmah razvila teorija zavjere

Komentari 2

DO
dosaosam2
16:39 15.06.2017.

dionicu Belja 3450 kn ,dajte pišite istinu a ne laži.

VL
DU
Deleted user
16:49 15.06.2017.

Od osnutka drzave i trzista kapitala u RH jos nitko iz financijskog sektora nije optuzen za trgovanje uz povlastene informacije. To dovoljno govori o isprepletenosti financija sa prvosudjem i vlascu. Svi su oni posteni. A u potpunosti je normalno daa ako imas 49% kompanije stavis kao duznika za svoje kredite cijelu kompaniju i pokrades sve ostale vlasnike. Da ne govorimo o bankama, svicarcu.... sve janje do janjeta u Hrvatskoj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.