Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Je li demokracija zapravo vladavina budala nad onima koji su manje budale od njih?

12.04.2024. u 07:16

Pa može li društvo, može li svijet uopće funkcionirati na lažima? Teško je reći. Razumljivo je kada lukave elite manipuliraju zatucanim stanovništvom

Komentara 10

KA
kalafat123
11:13 12.04.2024.

"Mnogi oblici vlasti su isprobani, i bit će isprobani u ovom svijetu grijeha i jada. Nitko se ne pretvara da je demokracija savršena ili mudra. Doista, rečeno je da je demokracija najgori oblik vladavine osim svih onih drugih oblika koji su s vremena na vrijeme isprobani..." Winston S Churchill, 11. Studenog 1947. Alternativa ?

ZA
zagabria4
09:58 12.04.2024.

Ispravnije bi bilo reći vladavina pokvarenih i nepoštenih nad b*dalama koje im vjeruju. Demokracija je odavno za staro željezo ali pumpa se po medijima da je to jedini pošteni sistem jer vladajućima odgovara imati diktatorske ovlasti pod plaštom narodne demokracije

TO
Toronto20
08:03 12.04.2024.

Kakva demokracija to je diktatura jedne stranke.Narod kao bira ma sve je namjesteno a i narod je politicki nepismen.Manje obrazovani ljudi nista ne razumiju i glasaju tko im vise laze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije