Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šteta od milijun kuna
Povratak na članak

Poduzetnik, prijatelj bivšeg ministra Marića, optužen za utaju poreza?

Pavičić je novac u inozemstvu podizao novac, no u Hrvatskoj taj dohodak nije prijavljivao.

Komentari 7

HU
Hubrvi
10:02 14.08.2022.

Kakve veze ima Maric s tim, da je njegov prijatelj eventualno utajio porez? Nikakve, jer ako je te utaje i bilo, za to nije znala niti supruga Maricevog prijatelja, a kamoli Maric. S druge strane bi t.zv. novinari i novinarke trebali konacno shvatiti, da jedna optuznica koju podize USKOK nije pravomocna presuda, i da USKOK navode iz optuznice mora prvo na sudu dokazati, da sud te "dokaze" treba prihvatiti i da nakon toga moze i treba donijeti pravomocnu presudu. Tek onda se moze govoriti o nekakvoj krivici optuzenika. Ako se te regule pravne drzave ne postuju, onda je Hrvatska, kad se radi o nekom optuzeniku koji je blizu nekoga iz HDZ-a, nesto sto je slicno Titovoj "demokraciji". To impartinentno i van svih dopustenih granica dopusteno ponasanje medija nema veze sa nekakvom zeljom za informiranjem, nego iskljucivo sa nakanom, da se nasteti HDZ-u. A sto se same utaje poreza tice, te ima jako puno u svim drzavama demokratskog svijeta, negdja vise i negdje manje. A te utaje nemaju odnosno nisu iimale nikakve veze sa bivsim ministrom. A da je bivsi ministar stitio svog prijatelja, nebi te istrage, koja se evidentno vodila jos dok je Maric bio ministar, nikada niti bilo.

VL
DU
Deleted user
06:42 14.08.2022.

U Poreznoj rade ljudi odgovorni koji vode računa o tome tko je čiji prijatelj.

VL
DU
Deleted user
06:32 14.08.2022.

Naš čovjek i prijatelj ne može biti kriv!

VL
Avatar Svračak
Svračak
06:26 14.08.2022.

U ovoj državi je puno imela koje se hrane na račun svoga domaćina da svatko nastoji dati im što manje hrane.

VL
Avatar Cohen
Cohen
07:03 14.08.2022.

Način izvođenja financijskih malverzacija ovog dvojca detaljnije opisan na drugom portalu . Prosječnom građaninu kojega zabrinjava rast cijena svega i svačega -nezamislivi iznosi. Dvije Hrvatske. Zanimljiv naziv one njihove jahte na kojoj je boravio Marić - "La vida loca"(na španjolskom "Ludi život").

VL
IN
inot
07:24 14.08.2022.

Linić&Marić j.d.o.o. za muljaže

VL
DU
Deleted user
22:53 13.08.2022.

Ima li još nedoumica zašto je Marić dao ostavku?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.