Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŽARI OKO RAKETNE BAZE

Je li bivša baza JNA sigurna? Oko Žrnovnice nema mina, rakete u brdu mogu izdržati atomski udar

17.06.2022.
u 13:24

Nije ovo prvi put da bukne požar koji prijeti raketnoj bazi u Žrnovnici. Bilo je tako i 2011., a najdramatičnije 2017., kada se zbio veliki požar koji je ušao i u gradsko područje Splita. Mnogi će se sjetiti slike kada tadašnji ministar obrane Damir Krstičević priskače vojnicima i vatrogascima i sudjeluje u gašenju požara.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Le-Freak
Le-Freak
13:48 17.06.2022.

Ako rakete ne leze negdje u zbunju nego su duboko u brdu ukopane onda ok. Kako moze biti neka opasnost od vatre na povrsini? Ili je clanku samo cilj da se medju stanovnicima dize panika? Ili da se redovito u u clancima objave sve vojne lokacije za slucaj da potencijalni agresor previdio ovaj ili onaj? U svakome slucaju su ovakvi clanci meni jako sumnjivi.

DU
Deleted user
13:55 17.06.2022.

Samo Hrvati mogu javno pokazati brdo i gdje stoje rakete 🤦

DA
danijelrukavina4
14:27 17.06.2022.

Nadam se da je vatrogasna zajednica opremljena i obučena da se na vrijeme mogu detektirati podmetači požara. Fala Bogu imali smo već godinama iskustva. Kako trenutno stoje stvari u Europi i svijetu, za očekivati je "požarne sezonce". Jako teško je otkriti i uhvatiti na djelu gospodarske teroriste ( podmetnu ti požar ostavljanjem nekakvih fosfornih kuglica koje se na temperaturi zapale), ali nadam se da smo i mi već naučili lekcije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?