Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Akcija' u Osijeku

Jazavica upala u bazen u Osijeku, pola dana trebalo da ju se izvadi van

Jazavac zapeo u bazenu
Foto: Screenshot
14.02.2020.
u 13:42

- Milijardu opcija smo isprobali i zapravo smo imali više sreće nego pameti što smo je uopće uspjeli spasiti - kažu u Udruzi Pobjede

Jedan jazavac u četvrtak je gadno zaglavio - u olimpijskom bazenu u Osijeku! Životinjica je nekako upala u prazni bazen na gradskom kupalištu uz Dravu, popularnoj "Kopiki", i nikako nije uspijevala izaći.

- Nitko živ nije htio odreagirati na pozive ljudi s Kopike zbog male jazavice. Zapravo, ni ne znamo je li cura il nije. I što smo mogli nego doći, a nemajući zapravo pojma što da radimo, usput smo guglali o jazavcima - smješkaju se u Udruzi Pobjede, koja se skrbi o osječkom azilu za napuštene životinje i čiji su volonteri priskočili u pomoć.

Jazavac ili jazavica je bježala i od njih, uplašena, zaplela se i u mrežu, no na kraju se slobodna otrčala s Kopike.

- Milijardu opcija smo isprobali i zapravo smo imali više sreće nego pameti što smo je uopće uspjeli spasiti. Nakon pola dana, već smo bili na rubu živaca - nastavljaju volonteri, ponosni što cijela priča ima sretan kraj.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar rubinet
rubinet
13:50 14.02.2020.

Čestitam na plemenitoj pomoći. Kudim psovanje u video uratku.

ZE
Zekonja
15:07 14.02.2020.

Ne znate je li cura ? Pa nije cura, nego je jazavac. A jazavac moze biti muzjak ili zenka. Bolesnih li ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije