Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLAŽENKO BOBAN
Povratak na članak

Javni novac važno je dati kome treba, spasiti dijete meni je kao osvojiti cijeli svijet

Sa splitsko-dalmatinskim županom razgovarali smo o vjeri za koju tvrdi da ga pokreće u pravcu kojim ide kao i o projektima i planovima koje provodi kao župan najveće hrvatske županije.

Komentari 5

DU
Deleted user
23:07 10.04.2018.

Slavice, lijep članak....hvala

VL
VJ
vjeram
18:40 11.04.2018.

Bravo gospodine Boban ,dijela Vaša stoje iza Vas,imate našu veliku podršku,prvo sa Spinrazu a onda i zbog vozila,rijetko je tako socijalno osijetljivih ljudi u Hrvatskoj poput Vas,Vi jeste posebni

VL
JA
Jania
09:32 11.04.2018.

Bravo! Možemo se samo nadati da će i drugi župani slijediti Bobanov primjer.

VL
SA
sani1
06:00 11.04.2018.

Što je to posebno kod ovog lika? Ja sam ateist, no ne mislim da sam u bilo kojem pogledu zbog toga manje čovjek? Dapače. Puna mi je više kapa ovog agresivnog katoličanskog PR-a. Još samo da je izjavio da je protiv IK i slika bi bila potpuna. Možda i je ali nema petlje to otvoreno kazati. Prpa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.