Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRVO POSTALO HIT

Javili se susjedi čija je fotografija 'zapalila' internet: Smetale su im ptice...

Reddit
24.06.2021.
u 11:35

Fotografija drveta ispred jedne obiteljske kuće postala je viralni hit

Fotografija drveta kojemu je krošnja na pola odsječena postala je viralni hit, ali i prava turistička atrakcija nakon što je poslana u emisiju Channel 5 Jeremyja Vinea.

No, sada su se javili i vlasnici drveta koji su objasnili što se dogodilo. Bharat Mistry (56) i njegova obitelj ostala je u šoku kada su vidjeli da su njihovi susjedi odrezali pola krošnje jele visoke 16 metara koja je ispred njihove kuće 25 godina.

Drastični potez uslijedio je nakon jednogodišnje rasprave između Bharata sa susjedima Grahamom i Irene Lee koji stanuju u predgrađu engleskog grada Sheffielda, piše Mirror.

Bharat je rekao kako su se dobro slagali sa svojim susjedima sve do prvog zaključavanja zbog koronavirusa kada je počela svađa oko drveta.

Foto: Reddit

Stariji susjedi žalili su se na ptice koje su stanovale u krošnji jer rade preveliku buku i nered na njihovom prilazu.

Nakon što je fotografija objavljena na internetu, mnogi su drvo htjeli vidjeti uživo.

- Vidjeli smo da je puno ljudi plazi ovdje, zaustavljaju se i fotografiraju, puno je fotografija na društvenim mrežama. Mi bi radili vjerojatno isto da se radi o drugoj kući, no kako je naša malo nam je to napad na privatnost - rekao je.

VIDEO Slon u kuhinji: Njegov posjet postao im je rutina, nikako ga se ne mogu riješiti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije