Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZLIJEVANJE IZ SEPTIČKE JAME

Javila se obitelj vlasnika kuće: Nisu namjerno ispuštene fekalije, probila se cijev

Screenshot Dalmacija danas
25.07.2021.
u 14:08

Tvrdi i da je izašla samo filtirana voda, a ne fekalije kao što su okupljeni prenijeli medijima

Jučerašnje izlijevanje iz septičke jame na put koji vodi do plaže u mjesto Okrug Gornji na Čiovu izazvalo je zgražanje okupljenih ljudi, koji su ogorčeni viđenim odlučili objaviti sve u medijima. No danas nam se javila obitelj vlasnika kuće koja je ispričala svoju stranu priče.

- Nije namjerno pušteno. Nažalost, radi se o kvaru, probila se cijev. I mi imamo turiste, nije nam takvo nešto u interesu - kazala nam je jedna od članica obitelji, dodajući da ona, kao niti vlasnik, uopće nisu bili u kući u tom trenutku te je vlasnik naknadno pozvan.

Pojašnjava i da se septička jama sastoji od tri dijela. Prelijevanjem iz jednog u drugi dio i filtriranjem, fekalije ostaju u prvom dijelu. Tako je, tvrdi, izašla samo filtrirana voda, a ne fekalije kao što su okupljeni prenijeli medijima.

Kaže da je vjeruje da je poklopac popucao od sunca te da se nada da to nitko nije namjerno napravio.

- Napravit ćemo sve po nalogu sanitarnog inspektora. Vlasnik je sinoć odmah kad je pušten iz policijske postaje ispraznio jamu - dodaje.

Snimku izlijevanja iz septičke jame možete pogledati ovdje

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar horuk
horuk
15:16 25.07.2021.

Maca razbila poklopac i razvalila cijev. I tako u svakoj trecoj kuci. Usput maca i betonirala plazu i stavila tablicu "Privat"

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
14:20 25.07.2021.

Koji lažov, probilo cijev?! Stoji gore i gleda kako "filtrirana voda" (puna fekalija) odlazi u more! A onaj mali iz videa se još i kupa u tome 😯. Aj ima u našem narodu bezobraznih i pokvarenih ljudi...

Avatar Agramer000
Agramer000
15:31 25.07.2021.

Nek pokaže račune kad je zadnji put ispraznil septičku.Možeš si mislit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije