Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠKORINA SESTRA

Vučemilović: Škorina ostavka je neprihvatljiva, uvjerena sam da će biti odbačena

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
20.07.2021.
u 20:06

"Unatoč svemu 10000 članova, 400 vijećnika i saborski zastupnici njegovu odluku ne mogu i ne žele prihvatiti", poručila je Vučemilović

Iznenadna ostavka čelnika Domovinskog pokreta Miroslava Škore iznenadila je i njegovu sestru Vesnu Vučemilović koja se u utorak poslijepodne oglasila putem Facebooka, ocijenivši ostavku neprihvatljivom.

- Ostavka Miroslava Škore na mjesto Predsjednika Domovinskog pokreta me iznenadila kao i većinu članova i simpatizera koji me cijelo popodne zovu. Ne smijemo zaboraviti kako je u dvije godine Miroslav Škoro prošao tri ciklusa vrlo zahtjevnih izbora u kojima je on i njegova obitelj bio izložen napadima i objedama. Unatoč svemu 10000 članova, 400 vijećnika i saborski zastupnici njegovu odluku ne mogu i ne žele prihvatiti. Uvjerena sam da će Predsjedništvo njegovu ostavku odbaciti, a da će on svoju odluku povući - poručila je saborska zastupnica.

>> VIDEO Miroslav Škoro iznenada objavio: Povlačim se sa svih dužnosti u Domovinskom pokretu

Komentara 36

SH
Sharkee
20:30 20.07.2021.

Imam pitanje onak usput.. zašto ste zabranili komentare na članke o Silviju Tomaševiću?

ST
Stipan
21:12 20.07.2021.

Časna odluka jer je konačno uvidio da ga narod neće na bilo kojoj funkciji!

Avatar southman
southman
20:37 20.07.2021.

Koga briga za tog gubitnika ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije