Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u zračnoj luci

JAT-ov zrakoplov sletio s piste u Istanbulu

jat-ov zrakoplov
Zvonimir Pandža
05.10.2009.
u 08:57

Nesreća se najvjerojatnije dogodila zbog mokre piste jer je, navodi se, dok je rulao, odnosno kretao se na zemlji, zrakoplov izletio s piste i nastavio se kretati još 50 metara

ISTANBUL- Boing 737-300 srbijanskog avioprijevoznika JAT-a zabio se u blato pored piste dok je slijetao u istanbulsku zračnu luku, prenose srbijanski mediji. Mediji navode kako nitko od 131 putnika i članova posade nije ozlijeđen. U zrakoplovu su bili i srbijanska ministrica financija Diana Dragutinović te izaslanstvo srbijanske vlade i Narodne banke Srbije, koji su putovali na sastanak sa stručnjacima MMF-a i Svjetske banke.

 

Nesreća se najvjerojatnije dogodila zbog mokre piste jer je, navodi se, dok je rulao, odnosno kretao se na zemlji, zrakoplov izletio s piste i nastavio se kretati još 50 metara. Desno krilo zrakoplova i desni motor kao i nosači motora zabili su se u blato. Na mjesto nesreće odmah su stigli vatrogasci i ekipe hitne pomoći, no prema izjavama očevidaca požar je izbjegnut, a svi putnici su evakuirani i osjećaju se dobro.

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
19:54 05.10.2009.

Očigledna je praxa VLa da kači svakojake slike koje nemaju blage veze sa textom što ko zna koji put po redu čine ! ! !

DO
downunder
09:44 05.10.2009.

Zašto ste stavili sliku Čilipa? Kakve veze imaju s Istanbulom?

BE
Bedem1
11:03 05.10.2009.

Downunder,zasto ste stavili sliku Cilipa?A zasto ne kad nas novinari i onako smatraju da smo blesavi i da nememo nista izmedju usiju,a taj zrakoplov na slici jeste ustvari za nase novinare praviBoing(BoEing,ha ha,)Stvarno uceni ljudi,pravi balkanci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije