Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Jasna Zemljić i Boris Trupčević na čelu uprave Večernjeg lista

Jasna Zemljić i Boris Trupčević vodit će poslovanje Styrije u Hrvatskoj, što znači da će biti na čelu Večernjeg lista, 24sata i Poslovnog dnevnika
23. prosinca 2010. u 19:04 6 komentara 484 prikaza
trupcevic zemljić
Foto: Davor Puklavec/Pixsell

Styria Media International AG (SMI) postavila je novi vodeći tim: Jasna Zemljić i Boris Trupčević vodit će sve poslovne operacije u Hrvatskoj, u ulozi country managera. Uz tu promjenu, dolazi i do promjena u upravama poduzeća: u 24sata, najprodavanijim i najčitanijim dnevnim novinama u Hrvatskoj, Radovan Klaić, koji je do sada vodio područja marketinga, pretplate i posebnih proizvoda, pridružuje se Jasni Zemljić i Borisu Trupčeviću kao član uprave. Ivana Krajinović, direktorica ljudskih potencijala, postaje prokurist 24sata. Helmut Bračun i Mario Vrgoč, direktori i članovi uprave Večernjeg lista, preuzimaju nove dužnosti unutar Styrije te stoga na kraju ove godine napuštaju Večernji list.

Novu upravu Večernjeg lista činit će Jasna Zemljić, Radovan Klaić i Boris Trupčević. Ivana Krajinović (Ljudski potencijali) i u Večernjem listu kao prokurist dat će podršku novoj upravi. Klaus Schweighofer, CEO kompanije Styria Media International AG, u povodu ovih promjena kazao je: “Helmut Bračun i Mario Vrgoč s Večernjim listom napravili su vrlo važan korak unaprijed. Iznimno smo im zahvalni za njihov značajan doprinos, posebice s obzirom na vrlo nezahvalnu situaciju u gospodarskom okruženju. Reorganizacija uprave Večernjeg lista potrebna je s obzirom na to da početkom 2011. godine i Helmut Bračun i Mario Vrgoč preuzimaju nove dužnosti u sklopu tvrtke Styria Media Group AG.”

U Poslovnom dnevniku sadašnja uprava (Darko Markušić, Sanja Vernić i Ivana Žmegač) nastavlja s poslovanjem kao do sada.

Promjena nema ni u području djelovanja Ivana Tolja, koji je u posljednjih pet godina uvelike pridonio da Styria postane najjača medijska kompanija u Hrvatskoj. Uz to, od sada će Ivan Tolj savjetovati i upravni odbor matične kompanije Styria Media Group AG te će postati i član Nadzornog odbora tvrtke Styria Media International AG.

*Styria Media International AG (SMI) u stopostotnom je vlasništvu kompanije Styria Media Group AG; s pet dnevnih novina u Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori i BiH, dnevno doseže do 2,2 milijuna čitatelja. S ukupno 31 tvrtkom u portfelju, SMI će u 2010. godini ostvariti ukupne prihode veće od 120 milijuna eura.

Ivo Žinić
Politički kraj još jednog HDZ-ovca
Žinić gubi kuću koju mu je ‘darovala’ država?
HUB
Napravite prvi korak
Financijske poteškoće moguće je riješiti
  • piccolo:

    Pa kaj nisi ti ADMINE šef ???

  • piccolo:

    Ova koka je dobra, ali ovaj jazavac je ružan ko pas

  • -obrisani-:

    Ništa pametnije se neće pisati u ovim idiotskim novinama. Žuta štampa ostaje žuta štampa.