Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjena vodstva

Jasna Zemljić i Boris Trupčević na čelu uprave Večernjeg lista

trupcevic zemljić
Davor Puklavec/Pixsell
23.12.2010.
u 19:04

Jasna Zemljić i Boris Trupčević vodit će poslovanje Styrije u Hrvatskoj, što znači da će biti na čelu Večernjeg lista, 24sata i Poslovnog dnevnika

Styria Media International AG (SMI) postavila je novi vodeći tim: Jasna Zemljić i Boris Trupčević vodit će sve poslovne operacije u Hrvatskoj, u ulozi country managera. Uz tu promjenu, dolazi i do promjena u upravama poduzeća: u 24sata, najprodavanijim i najčitanijim dnevnim novinama u Hrvatskoj, Radovan Klaić, koji je do sada vodio područja marketinga, pretplate i posebnih proizvoda, pridružuje se Jasni Zemljić i Borisu Trupčeviću kao član uprave. Ivana Krajinović, direktorica ljudskih potencijala, postaje prokurist 24sata. Helmut Bračun i Mario Vrgoč, direktori i članovi uprave Večernjeg lista, preuzimaju nove dužnosti unutar Styrije te stoga na kraju ove godine napuštaju Večernji list.

Novu upravu Večernjeg lista činit će Jasna Zemljić, Radovan Klaić i Boris Trupčević. Ivana Krajinović (Ljudski potencijali) i u Večernjem listu kao prokurist dat će podršku novoj upravi. Klaus Schweighofer, CEO kompanije Styria Media International AG, u povodu ovih promjena kazao je: “Helmut Bračun i Mario Vrgoč s Večernjim listom napravili su vrlo važan korak unaprijed. Iznimno smo im zahvalni za njihov značajan doprinos, posebice s obzirom na vrlo nezahvalnu situaciju u gospodarskom okruženju. Reorganizacija uprave Večernjeg lista potrebna je s obzirom na to da početkom 2011. godine i Helmut Bračun i Mario Vrgoč preuzimaju nove dužnosti u sklopu tvrtke Styria Media Group AG.”

U Poslovnom dnevniku sadašnja uprava (Darko Markušić, Sanja Vernić i Ivana Žmegač) nastavlja s poslovanjem kao do sada.

Promjena nema ni u području djelovanja Ivana Tolja, koji je u posljednjih pet godina uvelike pridonio da Styria postane najjača medijska kompanija u Hrvatskoj. Uz to, od sada će Ivan Tolj savjetovati i upravni odbor matične kompanije Styria Media Group AG te će postati i član Nadzornog odbora tvrtke Styria Media International AG.

*Styria Media International AG (SMI) u stopostotnom je vlasništvu kompanije Styria Media Group AG; s pet dnevnih novina u Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori i BiH, dnevno doseže do 2,2 milijuna čitatelja. S ukupno 31 tvrtkom u portfelju, SMI će u 2010. godini ostvariti ukupne prihode veće od 120 milijuna eura.

Komentara 6

PI
piccolo
19:17 23.12.2010.

Pa kaj nisi ti ADMINE šef ???

PI
piccolo
19:18 23.12.2010.

Ova koka je dobra, ali ovaj jazavac je ružan ko pas

OB
-obrisani-
22:26 23.12.2010.

Ništa pametnije se neće pisati u ovim idiotskim novinama. Žuta štampa ostaje žuta štampa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije