Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASTE BROJ KANDIDATA
Povratak na članak

Jasna Omejec se ponovno kandidirala u Ustavni sud

Na još jedan mandat aplicirali su i ustavni suci Snježana Bagić, Duška Šarin i Marko Babić

Komentari 8

Avatar Melankolija
Melankolija
18:07 05.05.2016.

Dok je vas, mafija se nema cega bojati.

VL
DU
Deleted user
20:50 05.05.2016.

Samo ne ona!

VL
WU
wuggibiba
18:08 16.05.2016.

Jasna Omejec?, hahahahaha. Bandic moze mirno spavati .

VL
Avatar MENSA
MENSA
18:27 05.05.2016.

Ovu vrlu gospođu sam dobro zapamtio jer je svojom stručnošću izazvala prave salve smijeha čak i kod brucoša pravnog fakulteta, kada je svojevremeno ustavni sud proglasio nekakav akt grada Zagreba o naplati kazni za pogrešno parkirana vozila ne ustavnim, a, a ta naša vrla uzdanica prava, gospođa Omejec, je u obrazloženju protumačila da se ta protivustavna Odluka može nesmetano primjenjivati i na dalje....dok se netko ne sjeti....uskladiti je sa Ustavom RH!Ha, ha, ha.....ma prava HDZ-ovka....nema šta!

VL
PI
pitijestpit
23:53 17.05.2016.

omejec mafija.. sama sebi je uredila zakon da bi uopce mogla postati ustavna sutkinja! kak ju nije sram se kyndidirati za jos jedan ma dat?!

VL
FN
Fr@njo
19:57 05.05.2016.

Jako dobra vijest..

VL
Avatar Miasma
Miasma
17:04 17.05.2016.

Zar ustinu? Nakon svih povreda Ustava i neodrađenog posla, gdje se zbog neustavnog zakona koji je stavio blok na ideju o pravima i slobodama građana Ustavom Republike Hrvatske, Ovršni zakon i direktno kršenje čl. 40 nepovredivost doma imate lica se kandidrati opet? A zašto koja je svrha, da bi ste i dalje štitili one koji su gurnuli milijun hrvatskih građana u blokadu koja nikada ne prestaje nema veze da li sam doktror, da li radim izvan RH ili sam tvornički radnik. Bez riječi sam. Vladavina prava u ovoj državi pod ovim Ustavnim sudom ne postoji i nema izgovora što niste mogli sačiniti puni saziv jer nije bilo kvoruma u Saboru, to vam nije oprost za nedjelovanje i rast u zadnjih 4 godine na 37 milijardi kuna duga hrvatskih građana vizavi protuustavnog zakona koji puni đepove kolega javnih biljeznika i inih "pravnika".

VL
Avatar TAJSAM
TAJSAM
15:18 06.05.2016.

A zašto ne. Školovana, pristojna i Hrvatica. Baš nekima u inat. Takvih je osoba malo u Hrvataskoj politici. Svako Vam dobro i dugi opstanak među nekima koji žele zlo u Hrvatskoj te u svakodnevnici od srca Vam želim. Pozdrav dobrim ljudima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.