Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zviždačica o uhićenju

Jasmina Jovev: Ne osjećam euforiju, ali sam zadovoljna

Jasmina Jovev
Foto: Nikola Čutuk/pixsell
02.04.2014.
u 13:12

– Svjedoci smo da se puno pričalo, puno istraživalo. O čemu je u ovom trenutku riječ, teško mi je reći. Morat ćemo pričekati da se USKOK oglasi – rekla je Jovev

Uhićenje županice Marine Lovrić Merzel komentirala je i zviždačica Jasmina Jovev koja je u javnost izišla s optužbama protiv županice, javlja Dnevnik.hr.

 – Ne osjećam euforiju, ali sam zadovoljna što su institucije odradile svoj posao brzo i treba ih ostaviti da ga ga obave do kraja, rekla je i dodala kako je ona prije nekog vremena davala izjave policiji i USKOK-u, ali danas nije.

– Mi smo svjedoci da se puno pričalo, puno istraživalo. O čemu je u ovom trenutku riječ, teško mi je reći. Morat ćemo pričekati da se USKOK oglasi.

Osvrnula se na tvrdnje kako je uhićena zbog sumnje u preplaćivanje zgrade Zavoda za hitnu pomoć.

– Činjenica je da je potegnuta ta afera, da se govorilo da je ta zgrada plaćena previše. Evo, vidjet ćemo što je istraga pokazala, je li to doista tako – nastavila je Jovev.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

>> Holy: Mislim da bi Merzel trebala dati ostavku

>> Milanović o Merzel i Sabi: Ostavka je moralna stvar, mogu samo apelirati na savjest

>> Merzel uhićena zbog sumnje u preplaćivanje zgrade Zavoda za hitnu pomoć

Komentara 15

NO
nonasur
13:17 02.04.2014.

Bravo Jasmina!!!

DU
Deleted user
13:33 02.04.2014.

Predmijevam da će se slučaj Lovrić Merzel Marice zavrešiti po onoj izreci da vrana vrani oči ne kopa. Za to će se učinkovito pobrinuti, ah tko drugi nego kum joj Linić Slavek koji, sve više izlazi na vidjelo, u šaci drži i samog šefa si Milanović Zokija.

NE
Nepobjedivi
15:33 02.04.2014.

Skidam kapu, gospođo Jovev.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije