Naslovnica Vijesti Svijet

Jasmila Žbanić 'pozdravila' i turskog ministra: Marš kući!

"I da ne bih u budućnosti svakog pojedinačno spominjala: sve predstavnike stranih zemalja koji se ne sastanu s demonstrantima smatram neprijateljima progresa Bosne i Hercegovine!", napisala je Žbanić.
13. veljače 2014. u 12:58 31 komentara 4114 prikaza
Jasmila Žbanić
Foto: Boris Ščitar
Pogledajte galeriju 1/3

"E, pa Davutoglu, i tebi lijep pozdrav: Marš kući!!!", tako je na svom Facebook-profilu turskog ministra vanjskih poslova pozdravila bosanska redateljica Jasmila Žbanić.

Žbanić je krajem prošlog tjedna na isti način iz BiH "tjerala" i hrvatskog premijera Zorana Milanovića, koji je nakon prosvjeda i nereda stigao u Mostar u kojem je razgovarao s predsjedavajućim u Vijeću ministara BiH Vjekoslavom Bevandom te je posjetio Dom HDZ-a BiH koji je bio djelomično zapaljen.

Otkrila tko su neprijatelji progresa BiH

Bosanska je redateljica Milanoviću putem Facebooka također poručila "Marš kući" te dodala da je "kad god je Hrvatska u Bosni smirivala situaciju, a za svoje saveznike imala nacionaliste i mafiju, građani su patili, a zemlja bila rasturena".

Jučer se na redateljičinu udaru našao i turski ministar vanjskih poslova Ahmet Davutoglu koji je posjetio Sarajevo. "E, pa Davutoglu, i tebi lijep pozdrav: Marš kući!!! I da ne bih u budućnosti svakog pojedinačno spominjala: sve predstavnike stranih zemalja koji se ne sastanu s demonstrantima nego daju podršku korumpiranim političarima smatram neprijateljima progresa Bosne i Hercegovine!", napisala je Žbanić koja očito smatra da se strani političari koji dolaze u BiH trebaju sastati s prosvjednicima, a ne izabranim političarima.

Jasmila Žbanić | Autor : Facebook/Jasmila Žbanić Foto: Facebook/Jasmila Žbanić

Gorenje WaveActive
ONI RADE DOK SE VI ODMARATE
Kako život učiniti jednostavnijim?

A1 izdvaja za Vas

 • Deleted user:

  Samo se ti Jasmila koprcaj u svom objašnjavanju svoje gluposti. Pipa je zatvorena za tvoje filmiće....

 • narod1:

  Naivna si ti Jasmila

 • Avatar Feniks
  Feniks:

  Znači Milanović se u Mostaru trebao sastati s onima koji su zapalili nekoliko zgrada. Pametna neka cura.