Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovaj tjedan svjedočenje
Povratak na članak

Trumpov zet Kushner tvrdi da "nije sklopio tajni dogovor" s Rusima

U priopćenju objavljenom prije zatvorenog svjedočenja pred zastupnicima Kushner je istaknuo kako je njegov upitnik za sigurnosnu provjeru greškom poslan prerano

Komentari 3

Avatar nekakav
nekakav
09:25 25.07.2017.

priznao je da se rukovao sa ruskim veleposlanikom... strašan je to zločin. za razliku od sastanaka sa saudijcima, koji su poznati kao uljudni i kulturni, tamo vlada civilizirana vlast, sve je u najboljem redu, žene imaju prava i mogućnosti kao i žene u njemačkoj, švedskoj, americi. ne razumijem ja tu kritiku sad saudijaca, pa oni su šefovi u un-ovom vijeću za ljudska prava, koje se bavi ženskim pravima posebno.

VL
NE
Nepokolebljiv
22:30 24.07.2017.

Uzimao novac od strainh vlada i drzavljana za kampanju pa odbio o tome dati odgovor Congresu! Zamjenik predsjednika All Gore. U Tokugawa rate dok je bio aktivni (ne)casink americke mornarice inicirao kontakte s neprijateljskim vodstvom s namjerom da izda interese americke drzave. Predsjednicki kandidat i drzavni sekretar John Kerry. Pa u cemu je onda problem s izmisljenim optuzbama bez dokaza protiv Predsjednika Trumpa?!

VL
MX
Mister X
19:07 24.07.2017.

Trumpov zet Kushner tvrdi da "nije sklopio tajni dogovor" s Rusima Jer to bi bilo strahota i totalna katastrofa za USA . Zamislite da se je dogovorio kao budući predsjednik USA da ne namjerava i ne planira za svoga mandatata pokrenuti nuklearni rat protiv Rusije . Te da ne namjerava i ne planira nikakve provokacije na granici sa Rusijom - neće koristiti "pravo jačega" da se pravi važan" pred djecom i naivnima u svijetu na ovom planetu ! Saznajem prema neimenovanom izvoru .....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.