Povratak na članak

Japan posreduje između Irana i SAD-a

Japanski premijer Shinzō Abe došao je u posjet Iranu u povodu 90. obljetnice uspostave diplomatskih odnosa dviju zemalja. Kroz povijest Japan i Iran održali su svoje prijateljstvo i strateško partnerstvo.
Objava 12. lipnja 2019. 267 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 1
 • Tihi:

  Japan posreduje između Irana i SAD-a... Jako pametno za one koji žele istinu da u kratko objasnim-tu politiku …. Tramponja je otišao u Japan i bio je dočekan kao Car … To je jasna stvar . ( veseli svi da ... prikaži još! da i ovaj put ne stižu atomske ) Sad Japan; "posreduje" ovko to ide skraćeno ne diplomatskim jezikom-nego običnim domaćim jezikom .. Joj bio je tu kod nas u Japanu rekao je ako ne pristanete na kapitulaciju totalnu , neće se šaliti kao sa nama sa malim i smo dvjema atomskima poručuje vam najbjelja kuća iz Amerike ! Nadalje ako to ne razumijete usput je rekao da nje raspoložen ali ako on lično ne može njegovi dečki i svi prijatelji Izraela i "Saudisjke" i cijeli NATO će vam mamicu odkantati zato . Vi niste S. Koreja uz super jake prijatelje na granici uz Kinu i Rusinu nego bijeda poput Sadama ,Libije i Adama , mislim Assada …. Konačno to i nije Trampina ideja al Izrael se boji priča nam i Vas zato moramo i vama nogice rukice i drugo štošta polomiti , a nam te ne pada teško, vježba za pravi rat sa prvim državama je za nas obveza bez da se neko zeza !!!

  17:14 13. 6. 2019.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.