Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOVENSKI PREMIJER

Janša opet preko noći okrenuo ploču: Do jučer se divio Trumpu, Putinu i Orbanu, evo što sada radi

Pixabay/Pixsell/Reuters
04.04.2022.
u 14:23

Dojučerašnji ostrašćeni suverenist Janez Janša preko noći je postao branitelj liberalne demokracije. Zašto?

Komentara 35

LE
LenardHr
15:10 04.04.2022.

Kaj je ljevicari, ne pasu vam jansa orban i ostali koji drze do svoje zemlje?

NO
Nogalo
16:03 04.04.2022.

Tekst koji odiše enormnim količinama predrasuda, netrpeljivosti, pa čak i mržnje prema ljudima koji imaju drugačije mišljenje, svjetonazor i/ili političko opredjeljenje. Možda bi autor teksta trebao pod hitno na nekakav tečaj tolerancije. Da parafraziram G.K.Chestertona: "Ljudi koji se protiv (...) počnu boriti zbog slobode i čovječanstva, završe tako što odbace i slobodu i čovječanstvo samo da bi se mogli boriti protiv (...). Njeni će neprijatelji upotrijebiti svako oružje, mačeve koji sijeku njihove vlastite prste i ugarke koji spaljuju njihove vlastite kuće...". Nikad nisam mogao shvatiti ljude koji gaje netrpeljivost prema drugima, samo zato što imaju drugačije mišljenje ili stavove.

Avatar Brnjo
Brnjo
15:42 04.04.2022.

Koliko komunizmom zatrovani mozak moraš imati da Trumpa, Orbana i demokraciju stavljaš na suprotne strane spektra?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?