Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Janica Kostelić personifikacija je ove Vlade u kojoj svi sjede na mjestima na kojima ne bi smjeli

Danas-sutra kada Janicu Kostelić budu pitali je li ona prvak svijeta, morat će odgovoriti da kako ona može biti svjetska prvakinja kad je doministrica sporta. To je razlika u veličini. Dvjema koje se čuvaju i trećoj koja se gubi. Svojevoljno. Odmah treba reći da doministarstvo Janice Kostelić neće biti uspješno.

Komentari 14

AN
Anasta
12:41 09.05.2016.

Mislite li vi gospodine Gerovac da je garnitura Vlade prije ove bila kvalitetnija, obrazovanija, stručnija, potkovanija? Po čemu? Kakve su kvalifikacije Milanke Opačić? Šta je ona u životu radila da bi bila stručna za ministricu socijalne skrbi? O ministru poljoprivredee koji je imao biljnu apoteku koja je propala ne trebam ni pitati? Onaj Zmajlović? Je li on u životu prije nego je postao ministar zaradio 100 kn koje nisu bile od stranke? Koje je svojim radom ili nekim svojim posebnim umijećem i vještinama zaradio? Koje su to vještine? Bez formalnog obrazovanja i dokaza da su radili na makar sličnim poslovima? Da im nije bilo stranačkog šefa iz čijeg su d...ta samo provirivali, možeš misliti što bi u životu radili?

VL
MR
MrkiMedo
09:11 09.05.2016.

Da, glavno da su tipovi kao Milanovic, Jovanovic, Jakovina..... bili pravi ljudi na pravom mjesto. Mo'š mislit!

VL
DU
Deleted user
13:50 09.05.2016.

Da su dugovi na vlasti ne sumnjam da bi komentar bio prepun hvalospjeva!

VL
BA
bakulušić
18:20 09.05.2016.

Pa da! Na mjestima je pisalo: Rezervisano za Partiju! I onda su došli neki i sjeli na rezervisana mjesta. A Gerovac nije na vrijeme reagisao.

VL
Avatar soliloquy
soliloquy
02:13 11.05.2016.

Janica nije pretjerano pismena ali barem je stvorila nesto od sebe u resoru za kojeg ce sada biti zaduzena. Ona je daleko najmanji problem ove vlade.

VL
TR
trnava
09:02 11.05.2016.

A jeste li vi g. Gerovac personifikacija ovoga Večernjaka u kojem pišu mnogi koji tu ne bi trebali pisati - jer su slabi u pisanju, jer su zlonamjerni u pisanju, jer su dvostrukim mjerilima pristrani u pisanju, jer su ideološki tendenciozni u pisanju ???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.