Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitka

Jandroković Vatrenima: Za Hrvatsku ste uvijek prvi!

Andrej Plenković i Gordan Jandroković
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
1/5
15.07.2018.
u 20:47

Hvala vam za najveći uspjeh našeg sporta u povijesti, istaknuo je predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković čestitao je u nedjelju hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i njezinom izborniku Zlatku Daliću na najvećem uspjehu hrvatskog nogometa u povijesti, osvajanju sjajnog srebra na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji.

"Dragi naši junaci Vatreni, čestitam vam od srca na nogometnom umijeću i profesionalnosti, ljubavi prema Domovini, srčanosti i snazi zajedništva koju ste pokazali i zadivili cijeli svijet. Hvala vam za najveći uspjeh našeg sporta u povijesti. Za Hrvatsku ste uvijek prvi! Naši ste heroji i ponos Hrvatske", ističe Jandroković. 

 Predsjednik  Sabora posebne je čestitke uputio kapetanu naše reprezentacije Luki Modriću koji je proglašen najboljim igračem Svjetskog prvenstva, priopćio je Ured predsjednika Sabora.

Andrej Plenković i Gordan Jandroković
1/9

Komentara 19

ST
Stipan
21:09 15.07.2018.

Vatreni su prvi, a vi ste zadnji. Nisu oni igrali za vas već za nas.

RI
rightside
11:27 16.07.2018.

haha,, njonjo,, a ti si za hrvate zadnji, zajedno s drugom nesposobnim za vojsku..)))))) ma kako vas se uopce nije sram slikat za medije,,? jos ce ispast da ste nazasluzniji sta je dalic postigao takve rezultate,,)))) ma fuj

MA
macor
10:16 16.07.2018.

Vatreni su zaista prvi. Mnoge nove generacije ce o njima s ponosom pricati. Al nazalost, te nove generacije nece u Hrvatskoj zivjeti i raditi, zahvaljujuci ovakvima kao Njonjo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije