Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NASTAVIMO GRADITI HRVATSKU'

Jandroković uputio čestitku vjernicima koji Božić slave po julijanskom kalendaru

Zagreb: Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković
Sandra Simunovic/PIXSELL
06.01.2024.
u 10:25

- Isusovo rođenje za sve je kršćanske vjernike istinska proslava ljubavi, mira i nade, vrijeme osobite radosti i posvećenosti vlastitim obiteljima i dragim ljudima, poručio je u čestitki predsjednik Sabora

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković u čestitki vjernicima koji Božić slave po julijanskom kalendaru istaknuo je kako je važno da kršćani u današnjem svijetu prožetom brojnim izazovima ostanu promicatelji solidarnosti i optimizma.

"Isusovo rođenje za sve je kršćanske vjernike istinska proslava ljubavi, mira i nade, vrijeme osobite radosti i posvećenosti vlastitim obiteljima i dragim ljudima. Istovremeno, Božić je doba koje vjernike, okrjepljujući im duh, uvijek potiče i na konkretniju brigu za sve one koji ga dočekuju u potrebi ili trpljenju. U današnjem svijetu prožetom brojnim izazovima osobito je važno da kršćani ostanu predani promicatelji takve brige, te solidarnosti i optimizma", stoji u čestitki predsjednika Sabora.

Neka stoga ovaj Božić, dodao je Jandroković, svima donese dodatno ohrabrenje i snažan poticaj na tom putu.

"Uz iskreni poziv da zajedno nastavimo graditi Hrvatsku kao društvo aktivnog dijaloga, rastućeg međusobnog povjerenja i suradnje, još jednom želim sretan i blagoslovljen Božić svim vjernicama i vjernicima koji ga slave po julijanskom kalendaru", poručio je Jandroković uz tradicionalnu čestitku "Mir Božji – Hristos se rodi!"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije