Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBIŠAO STRADALA PODRUČJA
Povratak na članak

Jandroković: Sabor će brzo reagirati i donijeti sve potrebne akte i zakone

Trebat će ispoštovati posebnosti ovoga kraja, jer ovdje je više seosko područje stradalo. U Petrinji su zgrade u centru gotovo potpuno uništene, vjerojatno će se velik dio raditi ispočetka, neće biti konstrukcijske obnove, kaže Jandroković

Komentari 9

MA
macor
21:31 30.12.2020.

Jel ovome tipu itko rekao da su mnogi satori i kontenjeri vec tamo dosli. Zahvaljujuci samoorganizaciji gradana Hrvatske i gradana drugih zemalja. Da su cekali Jandrokovica i jad od Vlade, mnogi bi jos danima po cestama spavali i nebi imalili ni za pojesti ni za popiti.

VL
RI
rimac444
10:05 31.12.2020.

Jandroković je jedan od najboljih političara koje pamtimo u slobodnoj našoj državi. Čovjek normalan, sposoban, pametan, pouzdan za kojeg uvijek znamo da će reagirati racionalno u interesu hrvatskog naroda.

VL
MA
macor
07:52 31.12.2020.

Vijesti iz buducnosti. 10.08 2022 "Poznati HDZ-ovac iz Petrinje napravio vanjski bazen od novca namjenjenog za izgradnju od potresa porusenih kuca." Ili;" Poznata HDZ-ovka iz Gunje kupila trosobni stan u centru Zagreba od novca ………..

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
05:41 31.12.2020.

Presjednik sabora,jeli to onaj sto je pobjego iz sabornice u ozujku,prilikom manjeg podrhtavanja tla.........

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
10:33 31.12.2020.

U najtezem trenutku za Hrvatski narod ,poslije domovinskog rata , drzava dođe u ruke , prgavcu zoki , alpinistu njonji i anemicnom dezerteru,svi zajedno ateisti, bice dobro ako itko ostane u Hrvatskoj

VL
DP
delmata.pakleni.otok
21:15 30.12.2020.

nema svrhe nit tačuna bacat novce na baniju... kuće na baniji u koje je ulagano stotine iljada maraka se nisu mogle prodat ni za deset iljada eura... fino preostale ljude na osnovni kurs njemačkog i pravac bauštela, banija je ii onako zadnjih godina opustjela potpuno...

VL
Avatar JPlesi
JPlesi
02:43 31.12.2020.

Eto vidimo da je Sabor odmah reagirao i otišao HELIKOPTERIMA SE NASLIKAVATI I OBEČAVATI ….Stara već poznata pjesma. Tako su nema tako dugo i po Zg isto obećavali .I vidi vraga ljude smjestili u kontenjere pa nastavili svoju bitku zvanunu korona heheheh..Tako će i ovo malo se slikati na obećavati i opet nastaviti svoj pohlepni čin

VL
Avatar Upitnik30
Upitnik30
23:12 30.12.2020.

Koliko će nas još koštati to (uzaludno) okupljanje sabora? dnevnice, putni troškovi.. radni narod dobije rok i radi noćnu.. da ste zavrnuli rukave i manje se naslikavali jučer i danas, već bi nešto napravili..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.