Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan Hrvatskoga sabora
Povratak na članak

Jandroković pozvao zastupnike na suradnju u osiguranju političke stabilnosti

Jandroković citirao Mažuranića: "Vjerujem u hrvatsku prošlost, sadašnjost i budućnost"

Komentari 8

DU
Deleted user
15:11 30.05.2017.

Pozvati zastupnike na suradnju, u prijevodu znači........istaknite uvjete, ispunjavamo želje!

VL
GO
goronja
16:17 30.05.2017.

Nemam kaj za dodat, ovi komentari su sve rekli, e njonjo njonjo

VL
DU
Deleted user
17:53 30.05.2017.

Dok god vidim njonju u saboru znači da nema stabilnosti jer takvom ne bi dao ni ovce da čuva.

VL
GB
goran.brodsky.3
15:03 30.05.2017.

Njonjo,Njonjo...pa u EU smoprimljeni zadnji.doslovno zadnji,a trebali smo sa Slovencima.U UN se ulazi nekim automatizmom.Pa tamo su i Ruanda,Zanzibar,Tađikistan...U Nato ulazi svako tko izrazi spremnost da salje svoje ljude u tuđe ratove.I ti to nazivaš nekim uspjehom!?U međuvremenu smo dogurali do najzaostalije zemlje u EU,pa skoro i u Evropi;od pravne države ni "P"(ako nismo pravna država nismo ni država),mladi i stari iseljavaju više nego ikada;sirotinje više nego u Kraljevini Jugoslavij...perspektiva nikakva.

VL
PU
Pukovnik
13:59 30.05.2017.

Jandrokovic je bioloski fenomen. Iako sisavac roden je bez kicme kao ameba. Poduprijeti njega i njegove je sudjelovanje u zlocinackoj organizaciji. On je inace andeo smrti svim HDZ-ovim gang leader-ima, sto je on blize brze padaju. Jos jedan noz u Plenkoviceva leda i mozda ispuni svoje fantazije i samo postane njihov Ali Baba.

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
13:53 30.05.2017.

ma koje jedinstvo sa ovakvim clanovima sabora.idite na izbore cim prije pa što kome birači daju. ispunite Bernardicu zelju i dovedi te ga tamo gdje mu je i mjesto kako njemu tako i Sdp.

VL
MA
marijaqwer
14:18 30.05.2017.

Jandroković vjeruje u Hrvatsku prošlost, sadašnjost i budućnost. Ja ne vjerujem Jandrokoviću, Plenkoviću, hdz - u i sdp- u.

VL
DU
Deleted user
19:57 01.06.2017.

dok se politicari kriju iza imuniteta ,dok svaki nece biti nagradjen ili sankcioniran i krivicno gonjen za nerad ili lopovluk ,pronevjeru ili pogodovanje... mito i korupciju nema na bolje samo gore i gore .,sve dok ne zaiskri

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.