Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jandroković:
Povratak na članak

Nadam se da će Peruško u Agrokoru uspješno privesti proces kraju

Vjerujem da će novi povjerenik na kvalitetan način privesti taj proces kraju, da će doći do nagodbe koja će sačuvati kompaniju, radna mjesta, hrvatske dobavljače

Komentari 2

DR
droza
19:21 05.03.2018.

Nema čekanja! Mjenjajte poslovnik što je prije moguće. Rasprave treba usmjeriti na riješavanje suštinskih problema, odnosno donošenje zakona. Protivnici izmjena su upravo oni koji zlouporabom institucije stanki i povrada važećeg poslovnika, besramnom demagogijom pokušavaju skrivati vlastitu nesposobnost za bilo što više od toga.

VL
DU
Deleted user
20:07 05.03.2018.

bravo jandrokovicu perusko ce uspjesno odvesti agrokor u likvidaciju i to vrlo brzo......o agrokoru ce se pisati jos jedno desetljece....najmanje....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.