Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ilok

Jandroković: 'Moramo svi zajedno malo smiriti strasti i započeti dijalog'

Jandroković
Foto: Branimir Bradarić
1/3
06.03.2019.
u 19:06

Govoreći o svojoj posjeti istoku Hrvatske kazao je kako je tu sa dvostrukom zadaćom, odnosno, došao je na sastanak Županijskog odbora HDZ-a pred predstojeće europarlamnetarne izbore ali i kako bi dao podršku kandidacijskoj listi HDZ-HSLS

-Moramo svi zajedno malo smiriti strasti i započeti dijalog. Očito je puno toga što smeta novinarku struku i dio medija. Isto tako imamo i dio ljudi koji podnose tužbe jer se osjećaju oklevetano i osramoćeno radi pojedinih tekstova. Moramo staviti točku na te tenzije i započeti dijalog. Razmišljam i da kao predsjednik Hrvatskog sabora u okviru Sabora organiziram okrugli stol da vidimo koji su to problemi i smanjimo tenzije u interesu Hrvatske, rekao je predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković koji je danas posjetio Ilok.

Govoreći o svojoj posjeti istoku Hrvatske kazao je kako je tu sa dvostrukom zadaćom, odnosno, došao je na sastanak Županijskog odbora HDZ-a pred predstojeće europarlamnetarne izbore ali i kako bi dao podršku kandidacijskoj listi HDZ-HSLS za prijevremene izbore za Gradsko vijeće Iloka koji se održavaju u nedjelju. Na novinarski upit da prokomentira optužbe kako dio ministara sada već, poslije brojnih prozivki, tajno posjećuje Ličko-senjsku županiju pred predstojeće prijevremene izbore za županijsku Skupštinu Jandroković je rekoa kako ministri iz Vlade i najviši državni dužnosnici imaju česte i izvrsne kontakte sa načelnicima općina, gradonačelnicima i županima.

-Nastaviti će tako da rade pa i u predizborno vrijeme. Mislim kako bi neobičnije bilo kada bi ministri bili zatvoreni u svojim uredima i kada ne bi izlazili van, rekao je Jandroković. Bila je ovo prilika i da predsjednik Sabora kaže svoje mišljenje o daljoj koaliciji na državnoj razini poslije najava predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca kako će preispitati sudjeovanje SDSS-a u toj koaliciji. -Koalicija je stabilna i ostat će do idućih redovitih izbora, zaključio je Jandroković.

>>Gordan Jandroković

Ključne riječi

Komentara 4

ZL
zlatko01
19:13 06.03.2019.

vidi njonjo....presednik sabora sa 150glasova.

MA
Matrix5
23:12 06.03.2019.

Pocelo suludo trošenje novaca na propagandu sređene i stabilne drzave

PR
propalismoFranjoskroz
20:18 06.03.2019.

Nonjo, koja dva poglavlja???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije