Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konflikt u saboru

Jandroković: Kolega, vi ste ukinuli maske?, Zekanović: Da se vratim pa da ju skinem za govornicom?

Zagreb: Jandroković i Zekanović u konfliktu zbog preranog skidanja maske u Saboru
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
17.02.2021.
u 10:32

Čujete li što vam govorim, prestanite se svađati. Izvolite govoriti, rekao je Jandroković zastupniku, na što je Zekanović samo odmahnuo rukama i započeo svoje iznošenje stajališta

Prvi dan plenarnog zasjedanja u tjednu u Saboru je započeo s iznošenjem stajališta, a prvi je na redu bio Klub zastupnika Hrvatskih suverenista u čije je ime govorio Hrvoje Zekanović. On nije niti započeo svoje izlaganje, kada je zaiskrilo između njega i Gordana Jandrokovića koji ga je opomenuo zbog zaštitne maske, odnosno preranog skidanja iste. 

"Kolega Zekanović, vi ste ukinuli maske ili? Vi ste bez maski u Saboru danas?", upitao ga je Jandroković dok je prilazio govornici i dodao: "Ja bih vas molio da hodate ovdje sa maskom, možete ju skinuti za govornicom", dodao je. 

"Da se vratim pa da je skinem za govornicom?", uzvratio mu je zastupnik, a Jandroković mu je rekao kako sada ne treba, s obzirom na to da je već bio za govornicom, na mjestu gdje masku nije potrebno nositi. 

"Ako treba ja ću se vratiti i skinuti je za govornicom. Skinuo sam je tri metra od govornice", kazao je Zekanović, a predsjednik Sabora je rekao: "Nemojte mi odgovarati na taj način jer dobro znate pravila koja u Saboru postoje".

"Evo ispravit ću grešku, vratit ću se tri metra i staviti masku", ponovio je Zekanović.

"Čujete li što vam govorim, prestanite se svađati. Izvolite govoriti", rekao je Jandroković, na što je Zekanović samo odmahnuo rukama i započeo svoje iznošenje stajališta u kojem je govorio kako Europska unija ima problema s nabavom cjepiva. 

VIDEO Od 12. veljače do 15. svibnja posjetite izložbu "Hrvatska svijetu"

Komentara 9

KN
knickers
10:50 17.02.2021.

HAHA dobar ! no OPET se prenosite poluscene iz sabora i namjereno zatupljujete javnost.Dobrih rasprava ima.Ali ocito da nisu niz dlaku vasim financijerima.

IL
ilustrator
12:11 17.02.2021.

autoritet ili imaš ili nemaš. silom i galamom se pokazuje nemoć.

VE
Ventilator2
10:51 17.02.2021.

Ceradu preko sabora i tribine okolo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije