Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posjet japanu

Jandroković Japancima objasnio tko je odgovoran za rat u 90-ima

jandrokovic
Sandra Veljković/VLM
08.09.2010.
u 15:39

Članstvo u EU i NATO-u, strana ulaganja, zanimanje ulagača s Dalekog istoka za korištenje hrvatskih luka te posebice odgovornosti za rat u bivšoj Jugoslaviji bile su glavne točke zanimanja japanskih novinara za susreta s Jandrokovićem.

Članstvo u EU i NATO-u, strana ulaganja, zanimanje ulagača s Dalekog istoka za korištenje hrvatskih luka te posebice odgovornosti za rat u bivšoj Jugoslaviji bile su glavne točke zanimanja 40-ak japanskih novinara koji su u tokijskome Japanskom novinskom klubu danas slušali izlaganje hrvatskog ministra vanjskih poslova i europskih integracija Gordana Jandrokovića.

Zanimljivo je da se među novinarima još provlači teza kako je na području Hrvatske bio građanski rat, no Jandroković je tomu suprotstavio niz podataka koji su novinarima jasno pokazali da je to bila agresija Srbije pod režimom Slobodana Miloševića na Hrvatsku, Sloveniju, BiH i Kosovo.

Jandroković se danas, prvog dana službenog posjeta Japanu, susreo s domaćinom, ministrom vanjskih poslova Japana Katsuyaom Okadom te s predsjednikom Gornjeg doma Parlamenta Japana Take Nishiokom.

Komentara 35

KR
krasnayi
21:01 10.09.2010.

odgovorni su 7 samuraja skoja!

Avatar Vladimir1204
Vladimir1204
20:35 08.09.2010.

kukuriku OK, onda objasni tvoje misljenje, ali i to se tesko objasnjava, kad je on poceo, kralja vise nije bilo.

KR
Kronika
18:29 08.09.2010.

Pa kaj je taj balavacmogel nekome objasniti? Molim vas lepo, pa koga mi to pošiljamo vu svet? Joj kak me sram.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije