Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sastanak ministara

Jandroković: Hrvatska je spremna sudjelovati u akcijama u Libiji

\'11.03.2009.,Zagreb - Zrinjevac,Ministarstvo vanjskih poslova, ministar Gordan Jandrokovic, konferencija za tisak  Photo: Patrik Macek/Vecernji list\'
Patrik Macek/Pixsell
14.04.2011.
u 16:47

Dodao je da Hrvatska posebno cijeni doprinos susjednih zemalja u rješavanju situacije u Libiji

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković danas je u Berlinu sudjelovao na sastanku ministara vanjskih poslova država članica NATO-a s partnerima koji sudjeluju u operacijama u Libiji.

Jandroković je tom prilikom naglasio kako su zajednički napori međunarodne zajednice s ciljem implementiranja rezolucija Vijeća sigurnosti Ujedinjenih naroda spriječili humanitarnu katastrofu na istoku Libije. Posebno je istaknuo profesionalizam i predanost snaga Sjevernoatlantskog saveza, čime su spašeni brojni ljudski životi, stoji u priopćenju glasnogovornika Ministarstva Maria Draguna.

Dodao je da Hrvatska posebno cijeni doprinos susjednih zemalja u rješavanju situacije u Libiji te istaknuo važnost traženja rješenja krize u širem regionalnom kontekstu. 

- Hrvatska je spremna sudjelovati u svim potrebnim aktivnostima usmjerenima ka poboljšanju humanitarne situacije u Libiji, zaključio je Jandroković.

Ključne riječi

Komentara 41

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
21:11 15.04.2011.

samo budite oprezni u tim akcijama u libiji, da ne koknete slučajno mesića, pa da ne završite na haaškom tribunalu zbog zločinačkog poduhvata!

MA
master
17:00 14.04.2011.

Idiot ne vidi dalje od nosa pa ljubi guzicu ovim iperialistima ciji je cilj porobljavanje cijelog svijeta.

SJ
Sve je uzalud
17:09 14.04.2011.

Baba mi je govorila sine ako si glup pomoći ti nema ................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije