Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE JE PRIJAVIO POLICIJI

Jandroković dobio prijetnje smrću: 'Tu HDZ životinju i društvenu štetočinu treba ubiti'

Sabor raspravlja o postojanim organskim onečiščujućim tvarima
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
04.05.2020.
u 13:52

Nakon što ga je predsjednik SDP-a Davor Bernardić nazvao pogrdnim riječima, predsjednik Sabora dobio je prijetnje smrću.

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković dobio je prijetnje smrću i to nakon što ga je predsjednik oporbenog SDP-a Davor Bernardić nazvao pogrdnim riječima.

Jandroković je sve prijetnje koje su shvaćene kao rezultat neprimjerenih uvreda od Bernardića prijavio policiji. 

Neke od prijetnji su ''Njonju i europlenkovića treba usmrtiti, ubit' ta govna da ih nema'', ''Njonjo, ako ti je do časti i ugleda samo samoubojstvom možeš steći mrvice toga'', ''Tu HDZ životinju i društvenu štetočinu treba ubiti, usmrtiti'', prenose 24sata.

Komentara 78

DD
duda.dudica
14:05 04.05.2020.

nadam se da je bero ponosan na svoj rjecnik, kad cujes osobu koja pretendira na mjesto premijera drzave i vodi drugu najvecu stranku da onako govori na javnoj press konferenciji, sto onda ocekivati od razno-raznih likova u drustvu koji pisu komentare po forumima

JO
JOHNNY
14:03 04.05.2020.

Bero je samo potvrdio kakv je covjek. Sramotno je da sef stranke u javnost izlazi s takvim rijecnikom koji se ne koristi niti na utakmicama

LE
LegaSimba
14:07 04.05.2020.

Svaki političar može iznositi svoje mišljenje, odnosno slaganje ili neslaganje sa nekim ali nema pravo nikoga vrijeđati po ni jednoj osnovi( rasnoj, vjerskoj, stranačkoj ili bilo kojoj drugoj ). Trebao bi postojati neki „kulturni sud“ za političare. Time bi se automatski kažnjavali primitivci kao Bernardić, Beljak i drugi koji nemaju svoje mišljenje ili ga ne znaju kulturno iznijeti već vrijeđaju druge političare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije