Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK SABORA
Povratak na članak

Jandroković: 'Ako su poštivane procedure, nema razloga za odlazak Hrvoj Šipek'

Na upit hoće li biti obveznog cijepljenja samo za neka zanimanja, odgovorio je kako odluku o tome donosi Nacionalni stožer civilne zaštite.

Komentari 8

MR
MrkiMedo
14:57 02.12.2021.

Ako je samo potrebno poštovati proceduru, onda jao nama. DORH je poštovao proceduru i nije našao ništa kod Žalac(!). Sve po proceduri. A nitko odgovoran! Tek Europa mora rješavati naše probleme. Svašta!

VL
GE
Germanicus
21:16 02.12.2021.

Ozbiljno razmišljam ponuditi Jandrokoviću novčanu nagradu kako bi nakon smrti svoj mozak ostavio Medicinskom fakultetu za istraživanja.

VL
DU
Deleted user
23:02 02.12.2021.

Nista novo u pravosudu. Do zadnjega budu stitili svoje. Sramote Hrvatsku. Pod "savjetom" EU ipak budu morali svi otici.

VL
RE
realisticki
06:49 03.12.2021.

I to izjavljuje Jandroković, koji je bio na promociji dotične pri preuzimanju dužnosti glavne državne odvjetnice. Na toj ceremoniji vidno raspoložen i zadovoljan prisustvovao je kao predstavnik HDZ-a, sabora i vlade. Nas prisiljavaju i dalje da moramoi vjerovati u toto da je DORH neutralna institucija.

VL
ZB
zbisko
08:34 03.12.2021.

Ista mafija

VL
Avatar Kezz
Kezz
11:01 03.12.2021.

Presica uskoka je jednaka kao i sjednica hrvatskog sabora. Nebitne rijeci kriminalaca.....Kada ćete istražiti Plenkovića..Možda šipekica obznani za koje je još istrage dobila dopuštenje od vođe i tako riješimo odmah dvije muhe jednim udarcem

VL
Avatar Kezz
Kezz
10:59 03.12.2021.

Pazi sad muljanje i laganje narodu u oči! Sve su imali za pokrenuti istragu u aferi softver, dokumentaciju, mailove, svjedoke, firmu iz splita koja se žalila na javnu nabavu, SVE potrebno, ali oni zaključuju da nema kaznenog djela!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.