Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

JANAF domaćin proljetnog sastanak Grupe za upravljanje naftovodnim sustavima CONCAWE-a

JANAF
14.04.2023.
u 09:39

JANAF d.d. bio je 12. i 13. travnja 2023. godine domaćin ovogodišnjega proljetnog sastanka Grupe za upravljanje naftovodnim sustavima - OPMG-a (Oil Pipeline Management Group) CONCAWE-a.

Sastanak je na JANAF-ovom Terminalu Omišalj okupio gotovo 20 predstavnika europskih naftnih kompanija iz TAL-a, MOL-a, MERO-a, OMV-a, ExxonMobil-a, INA-a, BPA-a, RRP-a, Danish Oil Pipea, EXOLUM-a i dr.

U sklopu sastanka predstavljen je JANAF-ov naftovodno-skladišni sustav s naglaskom na poziciju koju ima u europskoj mreži naftovoda. Također, bila je to prigoda za međusobnu razmjenu znanja, iskustava i najbolje prakse djelovanja članica OPMG-a, kao i za pregled aktivnosti u predstojećem razdoblju.

Grupa za upravljanje naftovodnim sustavima CONCAWE-a predstavlja najznačajniji stručni europski forum razmjene iskustava predstavnika naftovodnih sustava. Inače, JANAF d.d. je od 2007. godine član udruženja CONCAWE - Europskog udruženja naftnih kompanija za okoliš, zdravlje i sigurnost koje je osnovano 1963. godine. Misija ovog udruženja je prikupljati i razmjenjivati znanstvene, tehničke, ekonomske i zakonodavne informacije vezane za zaštitu okoliša, zdravlje i sigurnost u preradi i distribuciji nafte i njenih derivata.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije