Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu svi zadovoljni sporazumom o klimi
Povratak na članak

Znanstvenik sa sveučilišta Columbia: To su isprazne riječi sve dok će fosilna goriva biti najjeftinija

Stephen Harrison sa Sveučilišta Exeter kazao je da je sporazum iznimno dobrodošao no i upozorio da trebamo biti oprezni,

Komentari 5

DU
Deleted user
11:49 13.12.2015.

To vam je mogao reći i putin koji nije znansvenik na columbia.

VL
SA
samoborka
12:46 13.12.2015.

Naravno da su sve to prazne price. Zali boze ogromnog novca koji je bacen na organiziranje jos te jedna parade u nizu I na hranjenje svih tih skorojevica tamo. Novac je jedino mjerilo I smisao ovoga drustva I sve je podredjeno bogacenju bogatih. Tako je svejedno sto ce I kako ce biti sutra, oni za to ne mare. Zato su ove parade nista drugo nego drsko smijanje u lice svima nama ostalima koji ne spadamo u onaj 1% svjetske elite koja beskrupulozno gazi sve u ime svojih interesa

VL
Avatar superhik74
superhik74
22:26 13.12.2015.

Pa normalno da se sastala ekipa hipokrita koja maze oci svojoj neinformiranoj populaciji. Istovremeno dok dogovaraju izmisljeno smanjenje ispusnih plinova i potrosnje fosilnih goriva, ratuju na bliskom istoku za ta ista fosilna goriva te manipulacijama trzista u suradnji s glavosjecom iz Saudijske Arabije ruse cjene nafte kako bi se povecala potrosnja tih istih fosilnih goriva. Treba biti teze retardiran za ovakve price popusiti.

VL
Avatar Oluja95
Oluja95
10:16 15.12.2015.

Klima se uvjek mjenja, "zauzdati" klimatske promjene je protuprirodno. Cijela klimatska farsa je kontradiktorna od a do z. Solarni paneli ce spasiti svijet? Koja lakrdijaska prica manipulativnih "klima-socijalista" za mozgoisprane zastrasene birace. Dok smo bili djeca, stariji su nas plasili rijecima* Babaroga ce vas...ili Krampus..*, za Hladnog rata plasili su narod * Rusi ce vas..., ili Kapitalisticke svinje ce vas....*. Onda je dosao red na *Teroristi ce vas...*, a sada na *Klimatske promjene ce vas...* I dok su ljudi u strahu i posvadjani, vladari se smiju cjelim putem do banke. Inace o solarnim panelima... jedan od vaznijih elemenata pri izradi je srebro, za koje se procjenjuje da ce biti prvi element kojeg ce nestati na zemlji zbog sve vecih potreba elektronicke industrije i razvoja. Trenutna situacija na trzistu plemenitih metala je takva da je cijena srebra na rekordno niskim razinama jer bankarski lobi zeli bankrotirati rudnike srebra nebi li ih dobio za "lipu po kuni". Ali Hejjj, pustite sada teske teme koje nikoga ne interesiraju, jeste li vidjeli najnoviji iPhone i tko se s kime t.ca u BigBrother kuci?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.