Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'najprljaviji na svijetu'

Potpuno je zapustila auto, očuh je ovime potpuno posramio

najprljaviji auto
Foto: SuperUnleaded.com
1/4
16.05.2015.
u 09:45

Iznervirani očuh studenticu kaznio je tako što je na internetu objavio oglas "Darujemo najprljaviji Peugeot koji je svijet vidio". Uz oglas je postavio zastrašujuće fotografije unutrašnjosti automobila.

Studentica Ella Williamson već duže vrijeme ni najmanje ne mari oko brige i održavanja svog limenog ljubimca. Prije godinu dana otišla je na sveučilište Brighton, a svoj zlatni Peugeot 307 ostavila je u potpunom kaosu na parkiralištu u blizini obiteljske kuće.

To je dovelo do ruba njenog očuha Jamesa Baggotta koji je djevojku odlučio kazniti javnim sramoćenjem. Naime, Baggott je na internet oglasniku objavio da poklanja "najprljaviji Peugeot koji je svijet ikada vidio".

-Moram ga maknuti jer mi je muka svaki put kad ga vidim. Iskreno, bili smo u iskušenju da ga zapalimo ili doniramo za znanstvena istraživanja jer bi se u njemu moglo svašta naći, no na kraju smo pomislili da će netko možda ipak htjeti- rekao je Baggott i pretpostavio da je njegova pokćerka htjela uzgojiti penicilin ili neku bolest u unutrašnjosti automobila.

Dodao je i da osim što je pun prljavštine, bakterija i plijesni, automobil ima i neke dobre strane.

-Ima motor i vozi. U kojoj mjeri nismo sigurni. Ima sve četiri gume, čak i poneku ratkapu, a i radio- otkrio je James i dodao se radio nalazi u unutrašnjosti automobila pa možda ima i malariju.

Foto: SuperUnleaded.com

Osim toga automobil je izvana potpuno izgreban, a te ogrebotine Baggott naziva 'ožiljcima iz borbe'. -Ella ima naviku parkirati u zidove, drveće, kolica za kupnju- pojašnjava očuh.

Sve što zainteresirani za ovaj automobil trebaju učiniti je 'lajkati' njegovu Facebook stranicu SuperUnleaded i post o automobilu koji se poklanja.Trenutno na stranici ima više od 1000 zainteresiranih, a budućem vlasniku Baggott savjetuje: "Ako dobijete auto samo ponesite rukavice i nepropusno odijelo, a sve što nađete slobodno zadržite!"

Fancy winning the worst Peugeot in history? If that's a yes, here's how to be in with a chance of winning: 'SHARE' this post and 'LIKE' our page. Simple. Good luck (or God help you)!

Posted by SuperUnleaded on 14. svibnja 2015

>>Tinejdžerka poginula dok je snimala 'savršen selfie'

>>Srpska voditeljica osramotila se u emisiji uživo

Komentara 4

Avatar Ironman0105
Ironman0105
12:10 16.05.2015.

E bas ju je ponizil, Trebu ocito toliko nekaj boli za taj auto, i vjerovatno je uopce ne zanima kaj ce s istim biti.

Avatar maxist
maxist
15:42 16.05.2015.

ovo je u duhu onih koji ponosno vele "nije me on stvorio,zakaj bi ga pral" ili "kak 2 m ni bilo kiše" ..........Ugoda je osobni doživljaj i oćito vrlo osoban......Čaća ima pravo na ozlojeđenost ali neki to ne shvate nikad......

DU
Deleted user
10:20 16.05.2015.

droga svasta cini

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije