Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

'Jamajka' će usporiti veliku reformu EU

Merkel je stradala zbog nestabilnosti koju je uvezla s izbjeglicama, ali ne zaboravimo da bi ta nestabilnost bila ostala na našim granicama

Komentari 5

Avatar southman
southman
09:12 27.09.2017.

Znači Njemačka je u biti nas spasila jer je prihvatila sve te izbjeglice koje bi inače ostale na prostoru Balkana !!! Pa tko je pozvao sve te "izbjeglice" u Europu ??? Ako me sjećanje još služi upravo ih je Merkelica pozvala !!! Eto im ih !!!

VL
DU
Deleted user
09:26 27.09.2017.

Dakle neki naši novinari su logikom očito ispod razine djeteta od 5 godina. Ona ih je zvala. Da nije, ne bi ni došli ni prošli preko nas.

VL
VL
vladimir964
10:40 27.09.2017.

Englezi već uveliko sklapaju trgovačke ugovore s bivšim kolonijama poput Kanade, Australije, zemalja sve više jačih ekonomski: Afrike, tako da njih boli ... za EU. Macron je postao najomraženiji čovjek u Francuskoj zbog nacrta promjena zakona o radu, a ni njegova stanka baš i ne zna kuda i kako, nem šanse da ga još jednom izaberu, a Njemačka postaje impotentna zbog ove koalicije. EU je osuđena na propast. Loš i skupi propao eksperiment...

VL
ŠO
šolman
12:10 27.09.2017.

Sve su se izbjeglicke krize do ove posljednje rjesavale zbrinjavanjen izbjeglica ili u zemlji sukoba ili u izbjeglickim centrima u najblizim susjednim zemlhama. Sjetimo se koliko smo nasih i bosanskih izbjeglica zbrinuli mi Hrvati. To je trebalo nastaviti i u slucaju Sirije, ali zapadne su zemlje propustile dati dovoljno novaca da bi se izgradili i na razini dostojnog zivota odrzavali izbjeglicki centri u Turskoj. Namjerno ili ne, prosudite sami. Lose stanje u izbjeglickim centrima potaknulo je izbjeglicki val koji je Merkel jeftino prikupljajuci politicke poene, dodatno omasovila svojim pozivom "dobrodoslice". Rezultat je da je migrantski val visestruko uvecan ljudima iz zemalja koje nisu zahvacene ratom: od Pakistana i srednjoazijskih drzava preko sjevernoafrickih drzava do drzava ekvatorijalne Afrike. Zar netkko zaista misli da Europa moze rijesiti sve probleme tog prostora tako sto ce preseliti milijune na svoje tlo. Merkel je osim toga i licemjerna jer s jedne strane kaze da je za istu politiku prema migrantima kao i do sada, a onda optuzuje Grcku da nekontrolirano pusta migrante na prostor EU(?!) ili trazi da balkanska ruta ostane zatvorena. Pa ako su migranti dobrodosli, cemu sve to? Licemjerje, odvratno licemjerje protkano s nezasitnim politickim ambicijama zbog kojih glumi humanost.

VL
NE
neboiznadzagreba
20:11 27.09.2017.

Tomislav Krasnec drži lekcije desecima, ako ne i stotinama milijuna glasača koji ne glasaju po njegovim (?) nazorima? Previše previše!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.