Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Jakuševec je toliko opasan da akciju treba preuzeti Vlada, nikako Tomašević

storyeditor/2023-12-09/PXL_071223_107133788.jpg
Luka Stanzl/PIXSELL
10.12.2023. u 10:08

Nakon potresa spašavanje Zagreba bio je posao Vlade, a kako je Jakuševec sigurnosni problem, i tu treba hitno razvlastiti izgubljene gradske oce

Komentara 20

KI
kingtom
10:30 10.12.2023.

Koji gradski oci? Od kad nema Bandića grad je u rasulu, ovaj umjesto da radi svoj posao, samo delegira i svojim kompićima i niš ne dela, sam ga vidim po presicama. Svi zajedno su niškoristi nisu ni za ceste prat a kamoli za neki ozbiljniji gradski posel. Blagi užas.

Avatar razmaknica
razmaknica
10:26 10.12.2023.

Bogati koji nam kroje pravila "EKO" ponašanja stječu kapital na mjestima gdje se baš i ne drži do ekologije (iskorišavaju sirotinju i ekološki im zagađuju zemlju). Isti ti bogati vole živjeti gdje se drži do ekologije i kupuju lijepo očuvana mjesta (iskorištavaju eko sirotinju i "eko-zelenu" očuvanu zemlju). Moramo biti svjesni vremena u kojem živimo i s kim imamo posla. Moderan život i očuvanje prirode baš nisu pod istom kapom. Višegodišnje mudrovanje "eko-zelenih" polako nas pretvara u drušvo i državu ekonomsko siromašnih građana koji žive na "zdravom" mjestu. Za konkretan problem, vjerujem da se spalionica mogla izgraditi i trebalo ju je izgraditi u stilu elektrana-toplana i za dobrobit građana iskoristit taj otpad..

EJ
ejStef
12:34 10.12.2023.

Da, očito je Možemo toliko nesposoban da ne može niti jednu stvar riješiti... Čim su došli na vlast, smeće je poskupilo više nego dvostruko, ukinuli su ili drastično smanjili prodemografske mjere, podigli troškove poslovanja privatnom sektoru. Rezultati njihove vladavine su da je problem smeća veći nego ikada, da su gužve u gradu nikad veće, da je javni prijevoz nikada lošiji, da je poslovanje u gradu nikada skuplje, a javna usluga vrlo loša... Jedini uspjesi su im farbanje klupice i preimenovanje ulica, što je građanima izuzetno pomoglo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije