Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DORH ISTRAŽUJE
Povratak na članak

Jakovinina ostavština: U informacijski sustav ulupali 5 mil. kuna

Sustav koji je trebao pokazati gdje su famozna zemljišta ne radi ni do danas

Komentari 3

SD
sdpesticid
22:41 21.12.2016.

iz članka se da izvesti više definicija naziva: korupcija, klijentelizam, kriminal, partija.., a u dorh-u bi trebalo raditi 30 t. ljudi kako bi mogli pokriti sve ove definicije. na koncu, stara poslovica kaže: riba smrdi od glave a ne repa i u hrvatskoj zasluženo ima čvrste temelje.

VL
Avatar TAJSAM
TAJSAM
17:21 22.12.2016.

A što je tu čudno. Svakodnevno su Hrvati govorili o tome kako komunisti pljačkaju ali novinari nisu o tome htjeli na velika zvona pisati ali eto polako se počelo otvarati pa čemo vidjeti koliko lopina ima i u drugim strankama a ne semo u HDZ-u jel lopovi nisu vezani za stranke već samo za svoje đepove. Pozdrav dobrim ljudima

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
09:56 22.12.2016.

Kad će ovaj u Remetinec ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.