Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čelnik sindikata:
Povratak na članak

'Jakovina nije u sukobu interesa, ali je Vlada u sukobu pameti'

Ministru ne uskraćuju plaću kao seljacima zato što je na čelu tvrtki kojima je dužan. Hoćemo ista pravila za sve, poručili su iz NHS-a.

Komentari 8

DU
Dudek
21:09 16.12.2012.

Kod nas je pravilo. Smiješ sve raditi, samo nesmiješ biti uhvaćen u krađi i laži. Ako si uhvaćen javi se prijatelju iz Vlade slobadan si istod momenta. Jakovina imašli morala i imalo obzira prema Hrvatskom narodu. Projekt koji radite je prodavanje Magle!

VL
OB
-obrisani-
19:48 17.12.2012.

To je samo vaše mišljenje da Jakovina nije u sukobu interesa. Tako je sa mnogima sa Liste srama. Nisu oni dužnici, već mi koji snosimo razne tuđe lopovluke. Jakovina je zaštićen kao što je Antešić, te od odstupanja nema ništa. Takve treba sa poštovanjem zadržati. Vidljivo je što premijer cijeni, koga je odabrao, koga će odabrati.......

VL
VE
vero
08:14 17.12.2012.

G. Jakovina nema sluha za probleme seljaka, ali za svoje propuste itekako ima. Bahat je i nedosljedan kao i njegov premjer. Seljaci imaju sve praznije štale, koje sada moraju legalizirati. Gospodo kojim novcima da to naprave, a vašom politikom ćee nam štale i dalje biti prazne. Da ste sposobni mogli ste od EU fondova povući sredstva i legalizirati cijelu Hrvatsku. Ali nije vas briga, neka narod plati i pati. Živjeli podobni i nesposobni.

VL
PR
promag
08:39 17.12.2012.

Svakoga dana u svakom pogledu je sve jasnije da je Mirela Holy u stvari bila žrtva "prvog" potpredsjednika. Jedino mi nije jasno zašto sada novinari ne pišu o standardima koje postavlja ova Vlada, a kad je Holy smijenjena danima su pričali o moralu Vlade.

VL
CA
capronza
09:43 17.12.2012.

Jedini izlaz i spas za Hrvatsku , su novi izvanredni izbori, jer ova Vlada je vise nego nesposobna.

VL
EN
ENTUZIJASTA
11:09 17.12.2012.

Ovdje nije pitanje HDZ ili SDP već to što nešto strašno smrdi! Građani zbog puno mizernijih dugova završavaju na ulici,a Ministar duguje i Bogu i Vragu! Kako uopće može Ministar dugovati?! Zar to dugovanje nitko ne vidi kao potencijalno trgovanje ustupcima.Državni arbitri bi trebal biti neovisni,a kako vjerovati dužniku kome ni godišnja plaća(jedna od najviših u državi) nije dovoljna za pokriće i neovisnost?! Tko to ne vidi,bio on HDZ ili SDP ili ...,je strašno velika naivčina i budala!

VL
DE
demokršćanin
11:29 17.12.2012.

PUSTITE GA DA I DALJE BUDE MINISTAR! Dugove će morati kad' tad, vratiti,a za to mu nije dostatan jedan mandat već jedva dva mandata.Ako ga Milanović smjeni bit će još jedan dužnik više.Vidi se da čovjek zna kako zatajiti dugove pa neka sadašnja Vlada iskoristi to njegovo "znanje".

VL
MF
maca faca
14:35 17.12.2012.

kolektivna ostavka vlade i prijevremeni izbori

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.