Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predsjednik IDS-a

Jakovčiću od izbora važniji Brijuni Rivijera

'31.07.2011.,Umag - Zoltan Aldott, predsjednik Uprave Ine u drustvu Ivana Jakovcica Photo: Dusko Marusic/PIXSELL'
'Dusko Marusic/PIXSELL'
VL
Autor
Vojislav Mazzocco
14.09.2011.
u 16:03

U Americi traži investitore za projekt koji je potpisao s premijerkom Jadrankom Kosor

Predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić neće biti na predstavljanju programa oporbene koalicije. Umjesto da zajedno s ostalim predsjednicima stranaka Saveza za promjene biračima kaže što im nudi i što namjerava napraviti pobijede li na izborima, Jakovčić se zaputio u Ameriku. Preko oceana traži investitore za projekt koji je potpisao s premijerkom Jadrankom Kosor, glavnim protivnikom koalicije koju navodno podržava. Jakovčić je tako po drugi put pokazao da mu je projekt Brijuni Rivijera važniji i od izbora i od dobrih odnosa u koaliciji. Podsjećamo, Jakovčić je projekt potpisao unatoč protivljenju šefa opozicije Zorana Milanovića, i to samo nekoliko dana nakon što su potpisali koalicijski sporazum. – To je prije dogovoreno putovanje i umjesto njega govorit će Damir Kajin. Nema nikakvih potresa – umanjuju važnost Jakovčićeve odsutnosti u Kukuriku koaliciji te tumače da su program pod svaku cijenu htjeli predstaviti prije sabora HDZ-a.

Ključne riječi

Komentara 10

JM
Juraj_MALI
21:35 14.09.2011.

Početak raspada kukurikavaca.

TR
tramontana
21:50 14.09.2011.

S nestrpljenjem čekam taj program i biti će interesantno vidjeti koja će rješenja ponuditi! Malo mi je neobično da Jakovčić neće biti dosutan.

OB
-obrisani-
21:04 14.09.2011.

Postovani! \"Jakovčiću od izbora važniji Brijuni Rivijera\" Ma covjek je realist. Tko zna sto ce donijeti izbori. \"Bolje vrabac u ruci nego golub na grani \";Ono sto imam imam:-) Lijep pozdrav!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije