Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
realna procjena

Jakovčić predao listu: Očekujemo jedno, dva, možda i tri mjesta u EP

ivan jakovcic,lista,nela srsen,portal (1)
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/4
18.03.2013.
u 16:58

Znamo da imamo dva velika protivnika, SDP i HDZ, ali vjerujemo da naša lista u usporedbi s njihovim i ostalim listama predstavlja odgovornu Hrvatsku, odgovorne i ozbiljne kandidate, poručio je Jakovčić

Predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić na ove izbore ide s nezavisnom listom na kojoj su, kako je rekao, iznimno cijenjene, odgovorne osobe, svatko sa svojom jakom karijerom.

– Ciljevi ove liste su ulazak u Europski parlament. Ona će, kao moguće i jedina nezavisna lista u ovoj izbornoj utrci, funkcionirati kao tim. Druga na listi je dr. Nela Sršen koja će prije svega govoriti o zdravlju, zdravstvu, humanim stvarima čovjeka, a predstavlja i Dalmaciju, treća na listi je akademkinja Vlasta Piližota koja će govoriti o poljoprivredi, hrani i svemu što je bitno za Slavoniju, četvrti na listi je Nikola Ivanić, peti budući ministar turizma Darko Lorencin, itd. Sa mnom je tu i Snježana Abramović koja će koordinirati sve ono što imamo vezano za kulturu i Nikola Lunić ispred Vijeća srpske nacionalne zajednice koji će brinuti o ljudskim i manjinskim pravima. Naša lista je jedan cjeloviti tim, uvjeren sam da imamo listu u kojoj sve poštujemo. Pozivam građane da pogledaju našu listu i usporede je s ostalima, uvjeren sam da će vidjeti da imamo listu kompetentnih i odgovornih ljudi – tvrdi Jakovčić. Na pitanje kako bi ministar Lorencin da uđe u Europski parlament obnašao obje funkcije, Jakovčić je kazao kako su on i njegov tim realni i svjesni da netko tko je niže na listi teško može ući u Europski parlament.

– Nije realno da uđe, mi očekujemo jedno, dva, možda i tri mjesta u EP, no vrlo smo realni. Znamo da imamo dva velika protivnika, SDP i HDZ, ali vjerujemo da naša lista u usporedbi s njihovim i ostalim listama predstavlja odgovornu Hrvatsku, odgovorne i ozbiljne kandidate i vjerujemo da će nekoliko naših kandidata proći na ovim izborima – zaključuje Jakovčić.

>>Cernogoraz na Jakovčićevoj listi za Europski parlament

Komentara 1

Avatar Axel
Axel
21:10 18.03.2013.

Hahaha...Jakovcic...najbolje je pogledati zadnji nastup Nedeljom u 2 , kod Stankovica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije