Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obratio im se pismom

Jakovčić Povjerenstvu za sukob interesa: Nemate argumente!

jakovčić (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
25.04.2013.
u 10:14

Istarski župan Ivan Jakovčić pismom je odgovorio na postupak Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa koji je pokrenulo protiv njega.

Na postupak koji je protiv njega pokrenulo Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa predsjednik IDS-a i istarski župan Ivan Jakovčić odgovorio je pisanim priopćenjem koje prenosimo u cijelosti.

"To je još jedan pokušaj mojeg diskreditiranja na staru temu Sv. Jurja, na mene osobno i sve one koji me podržavaju. Evidentno je i ovo Povjerenstvo ušlo u izbornu kampanju na najgori način, nedopustivo je korištenje institucije sustava na takav način. Naime, potpuno je jasno da sam na vrijeme i kako treba ispunio sve svoje obveze i očito je da se želi ponovo afera oko Sv. Jurja, jer ne postoje argumenti protiv mene. Na taj način razgolićuje se sustav koji želi dovesti u pitanje sve oko sebe, a pogotovo moje političko djelovanje posljednjih 20. godina."

Povjerenstvo obrazlaže da je Jakovčić lani od države kupio poljoprivredno zemljište u Završju, u općini Grožnjan, no to nije u zakonskom roku unio u imovinsku karticu, što je bio dužan učiniti do kraja godina. Jakovčić pak tvrdi da je na vrijeme ispunio svoju obvezu.

>>Povjerenstvo za sukob interesa istražuje Zlatar Violić i Jakovčića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije