Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neće kao miletić
Povratak na članak

Jakovčić i dalje odbija testiranje: Neću pristati na Kajinove ucjene

Pulski gradonačelnik Boris Miletić na današnjoj je konferenciji za novinare u Puli pred javnost izašao s informacijom da je obavio testiranje na droge koje je potvrdilo da nije konzument nijedne

Komentari 9

DU
Dudek
15:48 12.07.2012.

Sve je za prodati. Sve se može kupiti. Promašena tema i samo gluma.

VL
MA
malamlak
15:29 12.07.2012.

ajde ne sraćkaj, čekao si da prođe dva mjeseca pa da nestanu tragovi u kosi. sad možeš opet se nakokati s kokom!

VL
Avatar gulag
gulag
17:20 12.07.2012.

Obavio testiranje i priča završena! Ma nemoj! Kao da se testiranje ne može naštimati za lovu! Pa nije ovo Švicarska! Ovdje i najveća narkomančina može dobiti "čist" test ako dobro plati!

VL
MA
malamlak
18:42 12.07.2012.

U Puli je sve moguće, na Općinksom sudu možeš susjedu prodati zemlju koja nije tvoja, možeš svoju nekeretninu prenjeti na drugog bez plaćanja poreza, možeš iz doma podovditi djecu vrtlaru a da policija utvrdi da se to ne događa, pulaa je crvena, najcrvenija i najnemoralnija politika se tamo vodi, narod je sretan jer je tupav i ništa ne kuži, nisu kužili niti da su im dosleljeni nepismeni srbi nakon 1945.dobili stanove zasjeli u šefovske fotelje, u policiju, vojsku, u gradsku upravu, banke a da su istrijani nakon "oslobođenja" dobili radne mondure . metle i lopate pa danas njihove ostarjele žene moraju prati stražnjice starim talijankama a oficiruše se po puli šepure, hodaju frizerima, maserima, pedikrima. "Bili su nam dobri "vele istrijani, ne kužim kaj su ih srbi trebali tamaniti da bi bili loši, a tko bi onda rintao za njih?

VL
BO
bomba
21:34 12.07.2012.

Što bi se on testirao? Da znamo na čemu je? Znamo mi na čemu je on i ne treba se testirati, sve znamo.

VL
SO
sotokuco
21:47 12.07.2012.

Pazi izjave da neće pristati na Kajinove ucjene. Bitna je Kajinova ucjena, a ne obraz i dokaz - ne drogiram se. Ja bi uvijek išao na testiranje, da se vidi da se ne drogiram.

VL
CH
chemica
22:30 12.07.2012.

Vrlo je zanimljivo da je IDS-ovac za ovu priliku koristio usluge iste one javne bilježnice koja je svojevremeno sudjelovala u skandalu oko Pašalićevog "petog ortaka". Između ostalog. Kako joj ono tepaju neki novinari: Najkontroverznija hrvatska javna bilježnica. Zadužena za prljave poslove. Iz tog razloga mu ama baš sve vjerujem. Aha.

VL
LU
Lucina
10:19 13.07.2012.

svi ste vi k - - -- -- ini sinovi

VL
UN
unbekant
10:02 14.07.2012.

ja licno mislim, da ovi nasi politicari u Hrvatskoj su "na necemu",jer je neonormalno normalnom zrelom covjeku,toliko lagati sopstveni narod i gledatiga u oci,to stvarno moras biti drot za takvo sto.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.