Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predstavio listu

Jakovčić: Hajka na mene nije uspjela pa mi nude svašta

Ivan Jakovčić (1)
Goran Kovacic/PIXSELL
13.03.2013.
u 12:58

Svatko treba raditi svoj posao, komentirao je Jakovčić USKOK-ovu istragu o kupoprodaji zemljišta zbog kojeg je Veljko Ostojić dao ostavku

U Europskom parlamentu govorit će hrvatskim jezikom, a u lobiranju za projekte u Hrvatskoj svim jezicima koje zna, obećao je u srijedu u Rijeci Ivan Jakovčić, kandidat za Europarlament s nezavisne liste "Europa za sve", navodeći da njemački i talijanski odlično zna, a znanje engleskog i francuskog mu je solidno. Jakovčićevu listu podupiru regionalne stranke, a na njoj su, kazao je, odlični kandidati iz svih dijelova Hrvatske iza kojih stoji ozbiljna poslovna ili politička karijera. Uvjeren je da će njegova lista biti jedno od najvećih iznenađenja i kako ima sjajne izglede za uspjeh u cijeloj Hrvatskoj. U Primorsko-goranskoj županiji listu podržava PGS koji na njoj ima kandidata dr. Nikolu Ivaniša. Podrška te stranke Jakovčićevoj listi je, kazao je Ivaniš, razumljiva jer je dokazao kako se funkcionira regionalno što je jamstvo razvoja Primorsko-goranske županije po uzoru na Istarsku.

– Kao europarlamentarac zalagat ću se za ostvarenje jadransko-jonske strategije koju sam već pokrenuo u EU parlamentu jer je ona važna za Hrvatsku i sve jadranske županije. Usvoji li se ta strategija, to će biti odličan posao jer će kroz nju biti moguće financirati niz vrlo važnih projekata u Hrvatskoj – kazao je Jakovčić. Dodao je da mu posljednji događaji idu u prilog jer je, kazao je, evidentno da je cijela hajka bila usmjerena na njega, da mu se umanje izgledi na izborima za Europarlament.

– Nudi mi se svašta, ispod stola, no ja ne odustajem od ove kandidature i siguran sam da će birači prepoznati zašto je tako – kazao je.

Komentirajući USKOK-ovo preuzimanje istrage o kupoprodaji zemljišta obitelji Veljka Ostojića Jakovčić je tek kratko rekao da "svatko treba raditi svoj posao" dodajući da je u politici previše igara. Ostojić ostaje član IDS-a, kazao je, i pritom podsjetio na slučaj Ivana Heraka, jednog od bivših ministara turizma koji je svojedobno završio u zatvoru, a u sudskim postupcima je oslobođen krivnje, dodajući da je u Ministarstvu turizma dosad bilo "previše nesreće".

Komentara 5

MA
matador007
18:25 13.03.2013.

I dalje ne kužim kako je taj čovjek zaljubljen sam u sebe! Ostojiću su otkrili aferu,on je podnio ostavku,sad to istražuje dorh,a opet sve to ide na štetu njemu?! Plavuša sam,bez uvrede drugim plavušama,pa sporije kopčam,zato molim ako mi netko može ovo pojasniti!

Avatar madcap
madcap
20:11 13.03.2013.

Nije mi jasno zašto Jakovčić računa na tu listu. Ionako nema teorije da prijeđu prag a,kako se uz listu zaokružuje i osoba, čak i ako ih tko zaokruži sigurno neće zaokružiti njega.

MA
malena27
17:29 13.03.2013.

"– Nudi mi se svašta" Jakovcic polozaj ministra turizma svrstava pod "svasta". E, stvarno svasta!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije