Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan Europe

Jakovčić: EU je ekonomski najefikasniji mehanizam na svijetu

ids, kajin, jakovčić,  (1)
Goran Kovačić/PIXSELL
09.05.2011.
u 15:36

Istra je u europeizaciji Hrvatske dala veliki doprinos svojom politikom, kaže istarski župan

Europska unija najzahtjevniji je politički mehanizam na svijetu, ali je ekonomski najefikasniji, kazao je danas istarski župan Ivan Jakovčić na konferenciji za novinare koju je sazvao u povodu Dana pobjede nad fašizmom i Dana Europe.

– Istra je u europeizaciji Hrvatske dala velik doprinos svojom politikom koja se temelji na antifašizmu i ljudskim pravima što je zapisano i u Statutu županije – kazao je Jakovčić te zaključio da mi nemamo alternative Europskoj uniji i, ako pregovori završe u lipnju, to će biti velik korak za Hrvatsku.

Komentara 1

DU
Deleted user
15:17 10.05.2011.

Kada ce taj lopov u Remetinec???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije