Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prirodna nepogoda

Jako nevrijeme pogodilo Argentinu i odnijelo 14 života

Argentina nevrijeme
AFP/PIXSELL
05.04.2012.
u 21:50

Gradonačelnih Buenos Airesa Diego Santilli opisao je oluju \'\'paklom\'\' te je usporedio s razornim tornadom.

Jako olujno nevrijeme pogodilo je u četvrtak Agrentinu te odnijelo najmanje 14 života. Jedna od žrtava je i mladić kojeg je pogubila struja kad je stao na otrgnuti električni kabel u Santa Feu.

BBC piše da je većina stradalih iz provincije Buenos Aires gdje je vetar mjestimično puhao i do 100 kilometara na sat. Kritično je bilo i u istoimenom glavnom gradu u kojem je većina četvrti ostala bez električne energije. Stradali su i mnogi krovovi kuća, a razorni vjetar čupao je iz zemlje drveća te ih rušio na ceste i tako blokirao gradski promet. Ozlijeđeno je i deset ljudi na koje se obrušio dio krova kojeg je vjetar otpuhao sa obližnje crkve.

Gradonačelnih Buenos Airesa Diego Santilli opisao je oluju \'\'paklom\'\' te je usporedio s razornim tornadom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije