Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči početka Olimpijskih igara

Jake mjere osiguranja na ulicama Rija, duge cijevi na svakom koraku

rio osiguranje
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/12
04.08.2016.
u 10:29

Dan uoči otvaranja Olimpijskih igara u Rio de Janieru na ulicama je raspoređena vojska i policija koja će čuvati sportaše

Mjere sigurnosti u Rio de Janieru podignute su na najvišu razinu zbog straha od terorizma, ali i opasnosti od porasta nasilja i krađa. Sportaše kao i sve one koji su došli na Olimpijske igre čuvat će vojska i policija, a dan uoči otvorenja veliki broj njih već je raspoređen na ulicama. 

Veliki problem, kako se nedavno pisalo u medijima stvara i zagađenje mora. Oko olimpijskih borilišta plutaju tone otpada pa čak i leševi, pa se sve sportaše upozorava na zaraze i infekcije.

Podsjetimo, samo dva dana prije početka olimpijskih igara u Rio de Janeiru, došlo je oružanog sukoba između brazilske policije i krijumčara droge u faveli Alemao na sjeveru grada.

Olimpijske igre Rio 2016. održat će se u Riju (Brazil) od 5. do 21. kolovoza 2016. godine. Bit će to prve olimpijske igre u Južnoj Americi. Na igrama će nastupiti oko 10.500 sportaša iz 205 zemalja.

> > Rat na ulicama Rija uoči OI: Puca se na sve strane, ima ubijenih i ranjenih

> > Olimpijska baklja stigla u Rio de Janeiro nakon što su je pokušali ukrasti

Komentara 6

Avatar superhik74
superhik74
21:00 04.08.2016.

Kada se zapuca mozda padne olimpijski i svjetski rekord u brzinskom (bjezanju) trcanju na 1500 (i vise) metara.

Avatar @promatrač
@promatrač
12:41 04.08.2016.

Olimpijske igre u preživljavanju. Kako izvući živu glavu za 14 dana boravka u Riu ?! Na kraju slijede vojna odlikovanja.

KA
KaNiDora
11:39 04.08.2016.

super.. Igre mogu početi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije