Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA JUGU ZEMLJE

VIDEO U jakoj eksploziji na benzinskoj u Rusiji poginulo 27 ljudi, među njima i djeca: 'Ovdje je kao u ratu'

Aftermath of explosion at gas station in Makhachkala
Foto: Russian Emergencies Ministry/REU
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
15.08.2023.
u 08:45

Broj ozlijeđenih popeo se na 66, od kojih je 10 u kritičnom stanju, objavila je novinska agencija RIA citirajući zamjenika ruskog ministra zdravstva Vladimira Fisenka

Broj žrtava požara na benzinskoj postaji u južnoj ruskoj regiji Dagestanu narastao je na 27 ljudi, uključujući troje djece, izvijestila je novinska agencija Interfax rano u utorak pozivajući se na regionalnu hitnu medicinsku pomoć. Požar je izbio u radionici za popravak automobila na rubu autoceste u glavnom gradu Dagestana Mahačkali u ponedjeljak navečer i izazvao eksplozije koje su se proširile na  obližnju benzinsku crpku, rekli su dužnosnici.

Na snimci objavljenoj na internetu vidi se jednokatna zgrada u plamenu, izvijestila je Reuters TV. Ovdje je kao u ratu, rekao je svjedok. Prema vlastima, postoji opasnost od novih eksplozija, izvijestila je novinska agencija RIA.

Vatrogascima je trebalo više od 3 i pol sata da ugase požar koji se proširio na područje od 600 metara kvadratnih, javio je naknadno TASS. Svjedoci eksplozije kazali su za ruski medij Izvestia kako je vatra započela u dijelu gdje su bili parkirani automobili te se proširila na benzinsku postaju. - Nakon eksplozije nam je sve palo na glavu, nismo ništa mogli vidjeti - kazao je svjedok, prenosi The Guardian.

Broj ozlijeđenih popeo se na 66, od kojih je 10 u kritičnom stanju, objavila je novinska agencija RIA citirajući zamjenika ruskog ministra zdravstva Vladimira Fisenka. Trinaestero ranjenih su djeca, izvijestio je Interfax pozivajući se na dagestansko ministarstvo zdravstva. U regiju je stigao i jedan helikopter koji je prevezao sve kritično ozlijeđene u Moskvu.  

POVEZANI ČLANCI:

Vatrogascima je trebalo više od tri i pol sata da ugase požar koji se proširio na površinu od 600 četvornih metara, izvijestio je TASS pozivajući se na priopćenje ruske hitne službe.

Ključne riječi

Komentara 7

DP
Dpejakovic2
08:07 15.08.2023.

Vijesti iz Mordora.

Avatar Pravi Slovenc
Pravi Slovenc
08:30 15.08.2023.

5. listopada 2022. "Premijer DNR" Khotsenko: obnovit ćemo zračnu luku Mariupol 2023. 5. lipnja 2023. Ministar prometa Savelyev: obnovit ćemo zračnu luku Mariupol 2025. 14. kolovoza 2023. Zamjenik premijera Khusnullin: Nećemo obnoviti zračnu luku Mariupol. Oni samo znaju uništavati.🤣

Avatar Pravi Slovenc
Pravi Slovenc
08:15 15.08.2023.

odlično

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije